• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.07.2018

08:05

(VIDEO) KIJA NE ZAMERA SLOBI, NEGO LUNI! Kad žena zove muškarca u WC i skine mu se, TEŠKO JE ODOLETI!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA NE ZAMERA SLOBI, NEGO LUNI! Kad žena zove muškarca u WC i skine mu se, TEŠKO JE ODOLETI!

Podeli vest

Prošle večeri u emisiji "Zadruga - narod pita" uživo gostovali su pobednica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima Kristina Kija Kockar i njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović

Sloba je prokomentarisao njegovu prevaru koju je učinio Kiji, kada ju je zamenio mladom modnom blogerkom Lunom Đogani.

- Mene niko nije naterao na to, mene niko nije uhvatio za ruku i odvukao sa sobom - rekao je Sloba.

Kija je prekinula svog supruga u ovom izlaganju te je navela kako Lunino ponašanje nikako nije bilo prikladno.

print screen

- Smatram da nije nateran, ali kada muškarca zove žena, devojka da uđe u wc i skine mu se, retko koji može da odoli - rekla je Kija.

- To je pogrešno predstavljeno jer se dogodilo posle dosta vremena - branio je Sloba Đoganijevu.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

A i tebi je puno trebalo da nadjes drugog dok je on bio unutra....toliko o svemu ????

ANJA

pre 5 godina

A sta je trebala da radi ? da ode u manastir i tamo place a on da uziva u svom razvratu. Dobro je rekao Mica trebala je na svakih 5 min. da ga vara sa drugim. Prvo je gledala na TV - u isto sto i svi mi. Pre nego sto sudimo nekome stavimo se na njegovo mesto, i recimo sta bi mi uradili? i sve ce biti ok.

Mira

pre 5 godina

Je li??? Pa muskarcu je glavna dobra osobina da iskulira takve situacije. To je isto kao kada se kaze da je zena kriva za napad i silovanje ako je malo oskudnije obucena...Gde li si to naucila...?Dokle ce te vi zene da branite muskarce . E i ja ga sada branim jer nije imao seks dugo i nije otisao sto ga ona zvala nego od svoje potrebe TIKVO JEDNA

Maestro

pre 5 godina

Pun mi j k kie kockar da oprostite; pa ko je vise ona, nuklearni fizicar?

Ajde

pre 5 godina

I onda je pomenuo WC , pa sta i da je imala seks sa drugim , nista strasno posto je on trebao da bude sa Kijom , a ne na usluzi Luni. Sad svaljuje krivicu i na Kiju, a znamo dobro ko je sve zakuvao. Po meni je jako los covek. Glumi sve vreme. Mislim da on i Luna nisu raskinuli, samo da se sve smiri pa ce opet sa njom. Odnosno da oseti puls publike.

Marko

pre 5 godina

Moj pas ima vise kontrole nad instiktom no ovi jadnici u rijaliti programu. Zalosno je sta se prikazuje na TV programu ovom narodu.

Gastarbajter

pre 5 godina

Ma Kija lupa neke gluposti. Sloba se zaljubio u mladju, lepsu, pametniju, sposobniju, visu, zgodniju Lunu i ova ne moze to da prebrodi nikako

ugljesa

pre 5 godina

znas to iz iskustva i ti si se skinula filipu i nije odoleo da budes toliki lazov potrebno je biti poremecen

Ivan

pre 5 godina

Da nema doticne stjuardese/voditeljke/pevacice/hotelijerke/idola nacije ne biste imali pola portala. Patetika

Ja

pre 5 godina

Da nije bilo Lune mozda bi se neka druga devojka nasla. Nije poenta u spoljnim faktorima vec da imas pored sebe osobu kojoj verujes i koja to nece uraditi pred ma kakvim iskusenjima se nalazio. Ne mogu Mitar Pera Mika i Zika da budu krivi ako moj brak ne uspe, vec suprug i ja. U tome i jeste problem jer se ne radi na problemu, uvek je lakse okriviti druge.

Ja

pre 5 godina

A ko je kriv zasto ti se nije vratio kada si mu priznala da ga volis i da bi mu sve oprostila? Opet Luna? Jao srecne su zene ciji muzevi nisu upoznali Lunu.

Plato platovcic

pre 5 godina

Draga, pa ti si bolesnik od ljubomore. Tebe Luna izjeda. Bravo Lunci ipak te kuja respeltuke.

Mirjana

pre 5 godina

Njihov brak je njihov problem, ali blogerka je bas neobrazovana. Ne zna tablicu mnozenja, ne zna da navede ime nekog pisca, 31 zub ( ovo je sou, neparan broj :) ) , ne zna engleski jezik. Zaista je intelektualna gromada :) Meni to kod nje najvise smeta.

Galileo

pre 5 godina

Koliko je tome tesko odoleti zna Filip, samo se nije Luna skidala. ;-)

steva

pre 5 godina

zena opet laze , kao i mnogo puta pre . naime , ovde se pricalo o tome kako je Luna uspela da osvoji Slobu i kako su se smuvali . ona kaze da se ova u wcu skinula gola , da je pozvala Slobu i da je tako krenulo . to naravno nije istina . isitna je da se to desilo , ali mnogo kasnije , onda kad su se Sloba i Luna vec smuvali . Kockareva pokusva Lunu da predstavi kao kurvu i cini mi se uspeva u tome . mene licno sto se tice , mala je razlika izmedju njih dve .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija