• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

09.07.2018

13:05

(VIDEO) HTELA DA IDE DO KRAJA! Nadežda priznala šta je poželela u toku seksa sa Mikijem!

Rijaliti

(VIDEO) HTELA DA IDE DO KRAJA! Nadežda priznala šta je poželela u toku seksa sa Mikijem!

Podeli vest

Pevačica Nadežda Biljić obeležila je prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruga, kako svojim ispadima i čestim šalama na sopstveni račun, tako i vezom sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem

Mlada pevačica je danas gostovala u jutarnjem programu TV Pink Novo jutro - Dea i Sarapa i tom prilikom otkrila kako se osećala u trenutku kada je vodila ljubav sa Mikijem u "šteku" a kamera je do detalja snimila ovaj čin.

pink.rs

- Ta kamera je bila skrivena tačno tako da je ne vidi. Mi kad smo se okrenuli i kad smo videli, ja se mislim u sebi "Šta ustaješ sad kad smo već došli do toga, idemo do kraja". Mi bi to uradili i da smo znali da su kamere. Mi smo se privlačili, tu je postojala hemija od kad sam ja ušla u rijaliti. Mi smo stalno flertovali i sprdali se - rekla je Nadežda.

Podsetimo, ona je pre nekoliko dana predstavila svoju novu pesmu koju je dobila od produkcije TV Pink pod nazivom "Budale", a koja aludira upravo na ovaj odnos koji je pevačica imala sa Đuričićem na luksuznom imanju.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaydzon

pre 5 godina

Nadezda,ekstra si i pesma je hit :D Pozdrav od Kace,Marije i Maje.. I nas pale sve budale. Pozdrav iz Krusevca :D

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija