• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

10.07.2018

14:29

KIJA I SLOBA NE MOGU OČIMA DA SE GLEDAJU! Otkrivamo ŠTA SE DEŠAVALO U  PAUZAMA emisije "Narod pita"!

Rijaliti

KIJA I SLOBA NE MOGU OČIMA DA SE GLEDAJU! Otkrivamo ŠTA SE DEŠAVALO U PAUZAMA emisije "Narod pita"!

Podeli vest

Supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović ne mogu više očima da se gledaju! Njih dvoje su u nedelju uveče zajedno gostovali u emisiji "Zadruga - narod pita" na televiziji Pink i sve vreme su se ignorisali

Oni se pre emisije nisu ni pozdravili iako su sedeli u istoj šminkernici. Kada su sišli u studio, kurtoazno su pred voditeljem pružili jedno drugom ruku, ali nisu progovarali.

Sa kime li se dopisuje?
Radanović se sve vreme dopisivao sa nekim i smeškao, ne gledajući u svoju ženu

- U emisiji je delovalo kao da privatno razgovaraju bez obzira na to što su se povremeno prozivali. Međutim, oni ni jednu jedinu reč nisu progovorili kada se kamere ugase. Tokom reklama oboje su gledali u svoje telefone. Kristina je bila veoma rezervisana, nijednom ga nije ni pogledala. Sloba se dopisivao sa nekim, smeškao se i pravio se kao da ne primećuje svoju ženu. Potpuno čudna i bolesna situacija. Oni kao da se mrze, ne mogu očima da se gledaju. Bukvalno nijednu reč privatno nisu progovorili - kaže sagovornik Informera koji se našao u studiju.
Čim je emisija oko dva sata posle ponoći završena, Kristina je izletela iz televizije Pink ni ne pozdravivši se sa Slobom:


- Kija se srdačno pozdravila sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem i posle toga je brzinom svetlosti napustila zgradu televizije. Sloba se malo zadržao, kao da je namerno izbegavao da je sretne napolju. Popričao je sa nekim ljudima koji su bili u studiju i tek kada je bio siguran da je njegova žena otišla, i on je krenuo kući - prenosi naš izvor.

Svađa
Želimo da popričamo i da se isvađamo. Nisam baš sigurna da u svakom trenutku mogu normalno da razgovaram sa njimKija Kockar


On dodaje da mu nije jasno zašto oni insistiraju da se vide da bi Sloba potpisao papire za razvod:


- Njihova netrpeljivost je očigledna i ne znam zašto uopšte muče sebe i insistiraju da se još jednom vide pre nego što on potpiše papire. Samo se nadam da taj njihov susret neće proći kao ovaj u emisiji televizije Pink.


Kristina je u emisiji rekla da sa mužem želi da se sastane pred razvod kako bi mogla da mu kaže sve što oseća:


- Želimo da popričamo i da se isvađamo. Nisam baš sigurna da u svakom trenutku mogu normalno da razgovaram sa njim - rekla je Kija, dok je Radanović tvrdio da bi mogao normalno da priča sa njom, iako ju je u pauzama emisije kulirao:


- Ja sam se uvek trudio da razgovaram normalno sa njom. Što se mene tiče, možemo i posle tog potpisa da razgovaramo i da se pogledamo u oči. Možda smo jedno drugom i prećutali nešto tamo, pred kamerama, možda i nismo - bio je zagonetan Sloba.

Tenzija i tokom emisije

Kija i Radanović su bacali otrovne strelice i tokom trajanja emisije. Stjuardesu je pogodilo kada je Sloba ponovo rekao da se nisu ljubili iza "škode", pa je vidno razočarana odbila da priča o toj temi.
U jednom momentu je on zamolio njegove fanove da ne vređaju Kristinu, a ona mu je odbrusila:

- Ne moraš mene da braniš, Slobodane, slobodno možeš da braniš Lunu, ja umem sama da se odbranim - rekla je Kija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija