• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

13.07.2018

10:16

(VIDEO) KIJA ČESTITALA LUNI NA OTVARANJU BUTIKA, a evo šta je rekla o Slobi na snimanju spota sa Ministarkama!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA ČESTITALA LUNI NA OTVARANJU BUTIKA, a evo šta je rekla o Slobi na snimanju spota sa Ministarkama!

Podeli vest

Luna Đogani otvorila je svoj butik, a u isto vreme na drugom kraju Beograda, pobednica prve sezone rijaliti programa Zadruga Kristina Kija Kockar, ekranizovala je spot za numeru koju priprema sa članicama grupe "Ministarke"

U toku emisije "Zadruga, narod pita" pušten je prilog u kojem su gledaoci TV Pink imali priliku da pogledaju prve kadrove kao i kako je sve izgledalo na snimanju spota. Kija je u prilogu komentarisala Ministarke i njihovu saradnju.

 - Mislim da će se devojke odlično snaći, mlađe su od mene, tako da slušajte teta Kiju - našalila se Kija na svoj račun i nastavila: Fenomenalne su, prelepe su i ja mogu samo da učim od njih. Međusobno ćemo se pomagati. Malo je i drugačija pesma, jer ima te primese iz devedestih. Ovo je više nekako neki haus devedesetih - rekla je Kristina.

Kija je komentarisala i otvaranje butila Lune Đogani, kao i muzičku karijeru svog supruga Slobodana Radanovića koji ju je prevario u rijaliti programu Zadruga upravo sa ovom bivšom zadrugarkom.

 - Čestitam i samoj sebi i njoj - pričala je Kija o Luni, a onda se osvrnula na Slobu: Ne bih rekla da on ne radi ništa, mislim da je on meni čak i rekao da će da snimi nešto za novu pesmu. Tako da ne bih rekla da ništa ne radi. Svako ima svoj put i čestitam svima na uspehu unapred - izjavila je Kristina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mare

pre 5 godina

Pa dali ova kija ima mozga ili smo mi srbi jako glupi nečuveno!

ana

pre 5 godina

Ko to kaze/ sto nekaze da je ona polomila vece solju

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija