• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

13.07.2018

11:45

LUNA OSTVARILA SVOJ SAN I PORUČILA: Ne zanima me zbog čega SLOBA NIJE DOŠAO NA OTVARANJE MOG BUTIKA!

Rijaliti

LUNA OSTVARILA SVOJ SAN I PORUČILA: Ne zanima me zbog čega SLOBA NIJE DOŠAO NA OTVARANJE MOG BUTIKA!

Podeli vest

Bivša zadrugarka i modna blogerka Luna Đogani, ostvarila je svoj san i danas u Beogradu otvorila butik u kojem će prodavati stvari iz svoje modne linije. Ona je u toku svog boravka u najgledanijem rijaliti programu Zadruga pravila i skice modela koje planira da plasira

Đoganijeva je istakla kako je neke svoje modele koje je kreirala u Beloj kući već plasirala, da se oseća presrećno i ispunjeno jer je napokon ostvarila svoj san. Na otvaranju butika pored Lunine porodice, pojavili su se i bivši zadrugari, ali i mnogobrojni njeni obožavaoci.

 - Vole me svi večeras ovde, toliko ljubavi su mi svi pružili. Da nije njih, sigurno ne bih ovde bila - rekla je Luna.

Njen nekadašnji emotivni partner Slobodan Radanović sa kojim je bila u ljubavnoj romasni u rijaliti programu Zadruga dobio je poziv od Lune Đogani da uveliča njeno slavlje, ali se nije pojavio na otvaranju Luninog butika.

- Sloba večeras nastupa. Ne znam da li je zbog toga sprečen. Pozvan je, ne zanima me razlog zbog kojeg nije došao. Ja sam ga ispoštovala - izjavila je Đoganijeva za portal Pink.rs.

Mi smo Lunu pitali i da li je možda u kontaktu sa Slobinim roditeljima, Draginjom i Dušanom Radanovićem, s obzirom na to da je u toku svog borakva u Zadruzi od strane pevačeve porodice dobijala veliku podršku. Takođe, Luna je često i hvalila Slobine roditelje tokom života u Zadruzi, govoreći kako smatra da bi mogla sa njima kvalitetno da provodi vreme.

 - Ne! Ne čujemo se! Čuli smo se samo jednom nakon rijalitija i to je to! - kratko je izjavila Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

Da on je sve dizajnirala..haha...danas yvako moze da bude modna blogerka i da ima svoju modnu liniju....platis i prisiju etiketu tvog imena...haha...kao mnogi iz Srbije sto rade...

Goran

pre 5 godina

Djevojka koja ceka sve na gotovo da joj drugi stvara I prinosi Neradnica I ljencuga Kome trba takva zena

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20