• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.07.2018

12:25

(VIDEO) KIJA JE BILA NEISKRENA DOK JE BORAVILA U ZADRUZI! Milan otkrio u kojim situacijama je lagala!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA JE BILA NEISKRENA DOK JE BORAVILA U ZADRUZI! Milan otkrio u kojim situacijama je lagala!

Podeli vest

Novinar Milan Milošević gostovao je u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a javnost je ostala u šoku posle svih informacija koje je izneo o pojedinim zadrugarima, a koje su se dogodile nakon završetka rijalitija

Kako su gledaoci imali priliku da sve prisutne u studiju pitaju sve što ih zanima, javila se i jedna gledateljka koja je od novinara zahtevala da prizna u kojim situacijama je pobednica "Zadruge" Kristina Kockar bila neiskrena.

Printscreen TV Pink


- Nije bila iskrena svaki put kada je skrivala emocije i dok je gledala kako sede i ljube se. Nije mogla psihički da izdrži to, ali se borila sama sa sobom. Što se tiče informacija iz njenog života, nisam ni ja iznosio svoj tako da to nema veze sa tim. I kada je ogovarala Lunu ona je ustala i potvrdila sve. Pokazala se kao devojka koju bi svako poželeo da ima pored sebe - odgovorio je Milan.

Šta je još ispričao o Kiji, a što je ujedno iznenadilo sve u studiju pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nora

pre 5 godina

Ma sta mi rece Milane, znas ti odlicno ko je ona ali te kupio Zeljko. Nisi mnogo ni vredeo a ni kostao. Potrosices te parice, a ugled u narodu ti je srozan i otisao u nepovrat. Vise ti niko nista neveruje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija