• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.M. - S.K.

15.07.2018

14:47

KIJA LIKUJE, SLOBA ISPALIO LUNU: Nije došao na otvaranje butika, JER NE MOŽE VIŠE DA JE GLEDA!

Rijaliti

KIJA LIKUJE, SLOBA ISPALIO LUNU: Nije došao na otvaranje butika, JER NE MOŽE VIŠE DA JE GLEDA!

Podeli vest

Kija: On ne može više da je gleda! Slobodan Radanović nije se pojavio na promociji garderobe Lune Đogani, a Kristina Kockar kaže da je to ne čudi, jer on prevrće očima kada je ugleda

Slobodan Radanović nije došao na otvaranje butika svoje bivše ljubavnice Lune Đogani, a njegova supruga Kristina Kockar kaže da je to zato što ne može očima da je gleda. 

Nije bila prava ljubav

Blogerka ga je uredno pozvala, jer joj je bitna njegova podrška, ali on ju je maksimalno iskulirao.

 Imao obaveze
Slobodana sam zvala na otvaranje butika, ali nije došao zbog obaveza
Luna Đogani

- Slobodana sam zvala na otvaranje "Luna Đo Slejs", ali on nije došao zbog obaveza - kratko je poručila blogerka, koja nije bila raspoložena da priča o svom ljubavniku. Bez obzira na to što je na otvaranju imala veliku podršku brojnih fanova, Luna je delovala tužno. Verovatno baš zato što Radanović nije došao na otvaranje, iako je mesecima u "Zadruzi" obećavao da će biti uz nju u tom trenutku.

TV Pink

S druge strane, Kija je objasnila zašto Slobodan kulira Lunu.

Razveli se na petak 13.

Informer

Kristina i Sloba u petak su se definitivno razveli! Pevač i stjuardesa su se s advokatom Vićentijem Darijevićem sastali u jednom lokalu u Beogradu, gde je Sloba potpisao sporazumni predlog za razvod braka, koji će predati sudu u dalju proceduru. Na zahtev Kristine i Slobodana to je učinjeno bez prisustva medija, ali je njihov advokat odmah na Fejsbuku objavio sliku njihovog susreta.

- Meni je sve jasno kada je reč o njima dvoma, ali drugima očigledno nije. Dovoljno mi je bilo da vidim snimak gde Slobodan prevrće očima na Lunu na proslavi rođendana vašeg dodatka "Hit" - kaže Kija u jednom dahu.

Ona veruje da se njih dvoje neće pomiriti, ali bi volela da to ipak učine.

- Moja pobeda bi bila da njih dvoje ponovo budu zajedno. Ja sam u "Zadruzi" dokazala da to među njima nije bila prava ljubav, a posle sam dokazala i da mene voli. Zato bi mi najslađe bilo kada bi se pomirili, jer ne znam kako bi ona živela s tim da je sa njom a da mene voli - tvrdi Kristina.

Kija je u četvrtak uveče snimila spot za pesmu "Ne vraćam se na staro", koju je uradila sa grupom "Ministarke".

Luna: Kijini fanovi hteli da mi zapale butik

Luna je doživela neprijatnost u petak kada su, kako ona kaže, Kijini fanovi pokušali da joj unište butik.
- Dva momka su bila u mom butiku, psihički su maltretirali moje dve radnice. Hteli su da mi unište i zapale butik. Kamere su sve snimile, a momci su prijavljeni policiji. Fanovi druge strane su spremni na sve da bi me povredili - rekla je Luna.
Našoj redakciji javio se momak koji je upao u butik, tvrdeći da je reč o šali.

Snimila prvi spot

- Uzbuđena sam kako će sve na kraju da ispadne. Ovo je autobiografska pesma, jer stvarno ne želim da se vraćam na staro. Počela sam saradnju sa "FM plejom", a nova postava grupe "Ministarke" mi se veoma sviđa, pa sam htela da napravimo saradnju. Nove pevačice Milica Jokić i Kristina Denić su mlade devojke pune pozitivne energije i prijaju mi - rekla je pobednica "Zadruge".

KIJA OPET KOD ADVOKATA! ŠTA JE SAD NAUMILA I GDE JE SLOBA U TOJ PRIČI...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nezavisni novinar

pre 5 godina

Zena koja nikad nije govorila istinu i sluzila se lazima tako i sad pa svi znamo da Slobodan jos ranije imao zakazanu svirku u Negotinu ali narod veruje Kristini zvanoj prevara

Sima

pre 5 godina

Kristina je egocentrik sa nedovrenom terapijom. "ne može da je gleda" ha,ha,ha.... ne balavi Kristina, maipulacija si dovoljno pokazala u Zadruzi. Što lažeš druge, ali zašto lažeš sebe?-Spusti se na zemlju konačno. Trideset godina imaš, a pokazala si .....šta....?

Dejan

pre 5 godina

ha,ha,ha. reče Kris, manipultorka i lažov.... Mora da si propustila terapiju...

Sely

pre 5 godina

Kija je veliki zlo I veliki manipulator I folirant, najveci u Ceylon rijakutiju, ona Ne biracial sredstva da omalovazi Lunu, a imala je vise svalerala nego Luna sto ima godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija