• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

16.07.2018

10:36

OTKRIVENI DETALJI PREPISKE! Luna zvala BIVŠEG da se vide, i dala mu ponudu koja se NE ODBIJA!

Rijaliti

OTKRIVENI DETALJI PREPISKE! Luna zvala BIVŠEG da se vide, i dala mu ponudu koja se NE ODBIJA!

Podeli vest

Blogerka Luna Đogani rešila je da ostavi vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem iza sebe, a da ga što pre zaboravi, pokušala je vraćajući se na svoju, kako je često isticala, najveću ljubav - Srđana Sarića

Naime, po izlasku iz rijalitija, Đoganijeva je shvatila šta je sve Sarić prošao zbog nje i posle dugog razmišljanja i konačnog raskida sa Radanovićem rešila je da mu se javi i ugovori viđanje.

- Sedeli smo negde na piću i Srđanu je stigla poruka od Lune. U prvi mah se zbunio jer taj broj nije imao u imeniku. Tada se okrenuo ka nama i rekao da mu se javila Luna, kao i da ne može da veruje da ima hrabrosti da mu piše posle svega što je u rijalitiju, pred milionima ljudi, iznela o njihovom odnosu. Dao nam je da pročitamo i poruka je bila toliko dugačka, da nam je bilo potrebno nekoliko minuta da shvatimo šta je sve ispisano - kaže izvor „Alo!“ i otkriva detalje poruke:

- Poruku je počela neobavezno: „Zdravo, Srđane, mislim da je prošlo dovoljno vremena i da o nekim stvarima treba da razgovaramo“, da bi zatim objasnila koliko joj je bilo teško kada je pročitala koliko je ogorčen zbog toga što je u rijalitiju pričala o njemu i njegovoj porodici. Napisala je da se nada da nije ljut na nju i zamolila da pokuša da je razume, jer za nju to sve bio veliki pritisak. U nekoliko navrata se izvinila zbog njegovih roditelja i zamolila ga da im prenese koliko joj je žao što su dospeli u žižu pažnje javnosti zbog nje - kaže izvor i dodaje da je Luna u nastavku poruke za sve okrivila Kiju i Slobu.

- Ono što je najviše iznerviralo Srđana bilo je to što je u nekoliko rečenica Đoganijeva za svoje postupke krivila Kiju i Slobu i navela da su je povredili, te da je morala nekako da im vrati pominjanjem svoje „idealne“ veze i Srđanovih roditelja. Njemu su rijalitiji oduvek bili katastrofa i poludeo je na samo pominjanje toga. Mnogo se iznervirao i naglas je ponovio 100 puta da ne veruje šta čita, pogotovo što Đoganijeva nikada nije upoznala njegove i što je nedeljama bio besan kada je u rijalitiju lagala da su je voleli najviše. Sve bi bilo OK da je napisala kratko izvinjenje, ovako je objašnjavanjem napravila gore - kaže izvor i dodaje da je do žestoke rasprave došlo nakon Sarićevog odgovora.

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric) on Jun 7, 2018 at 3:44am PDT


- Srđan nije osoba koja voli romane i te dugačke poruke, a osim toga, poludeo je što je našla njegov novi broj. Nije hteo da produbljuje temu i napisao joj je kratko da nema potrebe da se viđaju, ali i da je sve OK i da ne brine. Ipak, Luna to nije shvatila kao znak da treba da odstupi, već je nastavila da mu piše i ponovo se radilo o veoma dugačkim porukama i nepotrebnim objašnjenjima. Pokušala je da ga podseti na dane kad su bili srećni, ali i situacije kada su i kako vodili ljubav. Posle nekoliko Srđanovih poruka i kratkih odgovora da je zaista sve OK, ona je poslala nekoliko zajedničkih slika i tada je Srđan puk’o - objašnjava Srđanov drug i otkriva da joj je u tom trenutku Sarić brutalno odgovorio.

- Primetili smo da menja boju i tada je besno otkucao niz uvreda na njen račun. Poslao joj je demanti koji je objavio i rekao joj da ga pročita svaki put kada pomisli ponovo da se javi. Naglasio joj je da joj nikad neće preći preko toga što je predstavila da su bili zajedno tri godine, a znala je da je u isto vreme kad je bio sa njom imao devojku koju voli, da je nikada nije gledao kao devojku, već kao „kombinaciju“, i da se nikada neće videti. Objasnio je da ga ne zanima njen odnos sa Slobom i ništa što se tiče rijalitija, a potom se osvrnuo na to da mu je upropastila nekoliko poslovnih ponuda iz inostranstva jer su ga ljudi povezali sa „Zadrugom“. Odgovor od nje nije dobio, a mi smo mu objasnili da je preterao i da treba da je pozove i izvini se, što nije želeo da uradi - zaključio je izvor „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zlata

pre 5 godina

Ona se jeb..a a kriv je neko drugi i razni pritisci!?! Na ĉemu je ta Luna?

Jovan

pre 5 godina

Zlato u pravu si ista Anabela =Luna samo neznam da neko nema svoje dostojanstvo a naroćito žensko neznam ko će je oženiti i taj će sigurno biti bez mozga ovo još nisam video ni čuo da tako neko može biti .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17