• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

17.07.2018

07:47

(VIDEO) OVOME SE NIKO NIJE NADAO! ZADRUGAR PRIZNAO DA JE MAŠTAO O LUNI: Ume da flertuje, ima jako lepe oči!

Rijaliti

(VIDEO) OVOME SE NIKO NIJE NADAO! ZADRUGAR PRIZNAO DA JE MAŠTAO O LUNI: Ume da flertuje, ima jako lepe oči!

Podeli vest

U emisiji "Zadruga - Narod pita" Ognjen Nestorović je ugostio Saru Reljić, Mariju Anu Smiljanić i Milana Miloševića, a tema o kojoj su oni najvećim delom pričali jeste ljubavni trougao čiji su akteri Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar 

U jednom trenutku se uživo u emisiju uključila gledateljka koja je prokomentarisala šta misli o pomenutim ukućanima, a onda postavila sasvim neočekivano pitanje novinaru. 

- Da li se vama sviđala Luna u emotivno-seksualnom smislu? - upitala je ona.

Printscreen TV Pink

- U nekim trenucima naši poljupci i razgovori mi govore da bih mogao, ali mi to nije palo na pamet, jer je ona duplo mlađa od mene. Ona i te kako ume da flertuje. Mogao bih da uđem u nešto sa njom da je nisam bolje upoznao, fizički mi se svidela, ima jako lepe oči, ali te stvari koje je ona pokazala nikako ne idu uz mene i moj karakter, tako da bih prednost dao drugim devojkama - rekao je Milan.

Printscreen TV Pink

Milan se izjasnio da ne bi bio sa blogerkom jer ju je upoznao u pravom svetlu, kakvom se prikazala u "Zadruzi", i da u tom smeru nije razmišljao. 

U narednom video-snimku pogledajte šta je još Milan rekao o blogerki. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija