• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

17.07.2018

11:36

(VIDEO) NISAM ŽELELA DA NEKO MISLI DA HOĆU NEKU KORIST! Luna podržala Anastasiju, a sada je PRIZNALA ZAŠTO JE TO URADILA!

Rijaliti

(VIDEO) NISAM ŽELELA DA NEKO MISLI DA HOĆU NEKU KORIST! Luna podržala Anastasiju, a sada je PRIZNALA ZAŠTO JE TO URADILA!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović objavila je pre dva dana svoju prvu pesmu "Savršeni par", koja je za samo nekoliko sati zaradila više od milion pregleda!

Mnogi su bili oduševljeni ovom numerom, a među njima i Luna Đogani, njena nekadašnja drugarica. Luna je, na iznenađenje mnogih, objavila deo Anastasijine pesme na svoj Instagram profil i na taj način joj pružila podršku. 

Za portal Pink.rs Luna je otkrila zašto se odlučila na ovaj korak i na kakve reakcije je naišla.

 - Niko nije očekivao. Postoje dve strane, jedna koja osuđuje i govori mi da se šlihtam Anastasiji, druga koja mi kaže "Svaka čast, podržala si svoju drugaricu". Ja sam neko ko se uvek seća lepih stvari, Anastasija je obeležila jedan prelep period mog života i kad smo pričale znam koliko je želela da snimi pesmu, ona je devojka rođena da bude pevačica, ako iko to treba da bude, to je ona. Ja sam ustala ujutru i slučajno ušla na Jutjub i izašla mi je njena pesma i bila sam oduševljena rečima i gledam onaj spot koliko je lepa i razmišljam da li da postavim ili ne... Verujte mi, 20 minuta sam ćutala i razmišljala šta da uradim jer nisam želela da neko pomisli da ja želim neku korist od toga. I onda sam rekla sebi "Slušaj, ceo život si slušala svoje srce, jesi udarila glavom o zid, ali zašto bi se sada menjala? Ako ja to želim, ako posle toliko godina želim da joj pružim podršku jer sam stvarno ponosna na nju, zašto ne bih to uradila?" i onda sam lepo to postavila i nijednog trenutka se nisam pokajala. Ovi što su me napali što sam to uradila nisu Anastasijini fanovi, to su neki koji samo čekaju da ja napravim neku grešku, ali ja ću uvek kad budem osećala potrebu da je podržim to i uraditi - iskrena je bila Luna. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 5 godina

Koje srce devojko? Pa, pre samo mesec dana si pricala sve najgore o njoj pred milionima gledalaca....Anastaziji svaka cast.Lepo peva, devojka za primer.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59