• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

17.07.2018

16:23

(VIDEO) TO JE NJEGOVA SRAMOTA, DAO JE CEO ŽIVOT TAMO, A DOSTA IZGUBIO! Žuti okrivo Slobu za RASPAD BRAKA SA KIJOM!

Rijaliti

(VIDEO) TO JE NJEGOVA SRAMOTA, DAO JE CEO ŽIVOT TAMO, A DOSTA IZGUBIO! Žuti okrivo Slobu za RASPAD BRAKA SA KIJOM!

Podeli vest

Radosav Stefanović Žuti bio je gost "Novog jutra" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, gde se ovaj nekadašnji učesnik Zadruge osvrnuo na svoje učešće u najgledanijem rijaliti programu ikada na našim prostorima, a zatim je rekao i da nije u kontaktu sa svojim bivšim cimerima

S obzirom na to da je sa Slobodanom Radanovićem, koji je u Zadruzi bio u vezi sa Lunom Đogani i živeo sa svojom suprugom Kristinom Kockar, Žuti bio u odličnim odnosima, očekivalo se da će makar sa njim biti u kontaktu, međutim Stefanović je izjavio da ga ni Sloba nije pozvao nakon finala.

 - Dobar sam ja bio sa svima, samo što se ni sa kim ne čujem. Šta ima da se čujem? Imam ja svoj život. Stvarno se nijednom Sloba i ja nismo čuli. To je njegova sramota. Srešćemo se on i ja, biće kul kada se sretnemo. Dug je život. Mladi smo. Neću mu reći: "Što me nisi zvao?", ja sam takav - rekao je Žuti.

Radosav je izjavio i da nije želeo puno da se meša u Slobodan odnos sa Kristinom i Lunom, jer nije imao nameru da mu otežava ljubavnu situaciju za koju je, kako Žuti smatra, sam kriv.

- On je sve to sam uradio. Sam je rekao da taj brak nije išao, da se zaljubio i da hoće da ide dalje. Ja sam ga prihvatio takvog, a da li je moralno ili nije, nema šta ja tu da odlučujem. Malo mi je žao Slobe, čovek je dao svoj ceo život tamo, a dosta izgubio - pričao je Žuti u Novom jutru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija