• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

17.07.2018

20:00

NOSIĆU NJEGOV PRSTEN I KAD SE UDAM ZA DRUGOG!  Miki joj je brže bolje našao zamenu, ali se Nadežda još uvek nada...

Rijaliti

NOSIĆU NJEGOV PRSTEN I KAD SE UDAM ZA DRUGOG! Miki joj je brže bolje našao zamenu, ali se Nadežda još uvek nada...

Podeli vest

Mlada Pinkova zvezda Nadežda Biljić je pre samo nekoliko dana izdala svoju novu pesmu pod nazivom "Budale". Ovu numeru, pevačica je dobila na poklon od produkcije televizije Pink a pesma je već postala veliki hit o čemu svedoče i pregledi na Jutjubu

Ona je otkrila da li joj je trebalo hrabrosti da otpeva stihove koji oslikavaju njen boravak u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima Zadruga.

- Ja sam žena koja ima mnogo hrabrosti u životu, baš imam onako mu*a. Ničeg se ne stidim u životu. Radim šta god poželim i ne interesuje me ko će šta da kaže. Ja živim svoj život onako kako ja hoću, uvek sam na kraju u pravu i uvek bude onako kako ja hoću - rekla je Biljićeva.

Nadežda je u Beloj kući imala strasnu romansu sa pčelarom iz Kupinova, Mikijem Đuričićem, ali su ubrzo po njenom napuštanju imanja raskinuli. Zanimalo nas je kako se pevačica provela i šta se dogodilo kada je prvi put posetila Mikija po izlasku iz Bele kuće u njegovom rodnom gradu.

- Bila sam tamo kod njega, pričali smo i shvatili da nismo jedno za drugo. I meni i njemu treba neko ko će da nam kaže "Stani bre budalo, gde ćeš". Mi smo ostali iskreni prijatelji jer je on za mene uradio mnogo u životu, ispoštovao me je kao ženu. Jesmo bili zaljubljeni unutra, ali smo prosto bili okrenuti jedno ka drugom, on je srećan sad u novoj vezi, ja sam ja kreten kao kreten, trenutno sam fokusirana samo na karijeru i na pesmu - rekla je pevačica.

Nismo mogli a da ne primetimo da Nadežda još uvek nosi verenički prsten koji joj je Đuričić poklonio u Zadruzi, a ona je otkrila da taj komad nakita za nju ima posebnu vrednost.

- Nosim ga i dalje, to je moje. Neću ni da ga skinem, ni da ga vratim, ide mi uz sve, lepo mi stoji a i ja volim prstenje i nakit uopšte. To mi je lepa uspomena na njega i na neki lep period u mom životu, zašto bih sad dramila, da vraćam prsten, da ga prodajem. Neću da ga prodam iz inata. Ako se ikada udam, nosiću njegov prsten i sa drugim čovekom kad budem bila u braku - navela je Biljićeva.

RAT SESTARA! MINISTARKA EDITA ISPLJUVALA LUNU: Greh je biti LJUBAVNICA; ĐOGANIJEVA ODGOVORILA: Sestro nebitna si skroz!

Printscreen TV Pink

Ona je istakla da od njihovog pomirenja nema ništa, s obzirom na to da je Miki obnovio vezu sa svojom bivšom devojkom.

- Ne, ne verujem. On je čovek u srećnom braku, mislim ne u braku ali živi sa tom devojkom, on je srećan i ja tu neću da se petljam - rekla je Nadežda.

Želeli smo da saznamo da li je pevačicu pogodila informacija da joj je Đuričić brže-bolje našao zamenu.

- Nije, on je to meni sam rekao još pre nego što su izašle informacije u novinama. Ne mogu da kažem da nije, jeste ali nije me pogodilo tako da kažeš ja sam zaljubljena i hoću da umrem, da sam u depresiji. Ne, nego prosto nije ti prijatno. Ali kad razmislim, nas dvoje prosto nismo jedno za drugo u smislu braka i veze jer ne zna se ko je luđi. On je našao sebi ženu koja zna sa njim - rekla je pevačica.

Ukoliko još uvek niste čuli Nadeždinu novu pesmu "Budale" možete je pogledati i posušati u snimku koji sledi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija