• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

18.07.2018

09:20

PUN MI JE KU*AC VIŠE!  Luna će imati TAJNI SUSRET, stigla joj je poruka koja može da PROMENI SVE!

Rijaliti

PUN MI JE KU*AC VIŠE! Luna će imati TAJNI SUSRET, stigla joj je poruka koja može da PROMENI SVE!

Podeli vest

Samo nekoliko dana pre finala Zadruge pevačica Nadežda Biljić izgubila je živce i donela odluku da posle višemesečne borbe u rijalitiju preskoči ogradu i napusti Zadrugu. Ona je pobesnela posle rasprave sa Lunom Đogani, koju nije mogla nikako da smiri posle blogerkinog nervnog sloma uzrokovanog tadašnjim dešavanjima sa Slobom Radanovićemi Kijom Kockar, a nakon ružnih reči, vike i optužbi Biljićeva je svojevoljno napustila Zadrugu

Kako je Nadežda u više navrata isticala, ona je pre ulaska u šou obećala Luninoj mami Anabeli Atijas da će joj ćerku štititi, biti tu za nju i u dobru i u zlu i naći joj se u svakoj situaciji, zbog čega ju je povredilo Lunino ponašanje i odbijanje saveta.

- Znam da je Nadežda bila smrtno ljuta na Lunu, nije želela posle svega ni da čuje ni da vidi ni nju, ni njenu mamu... Baš je pop*zdela, bila je u fazonu da joj se neće javiti ni na ulici ako je bude srela, ali izgleda da ju je malo popustilo. Znam da su se danas kuckale, to im je prvi kontakt posle Zadruge. Pojma nemam ko je kome prvi poslao poruku, ali znam da su bile prilično rezervisane, strogo poslovne... Ipak, dogovorile su se da se vide i jedna drugoj oči u oči kažu šta imaju - tvrdi izvor blizak Luni i dodaje:

pink.rs

- Iskreno, mislim da tu neće biti sad bog zna kakve svađe, teških reči i slično... Realno, odrasle su, Zadruga se završila, strasti se stišale bar malo i ono, jedna drugoj će reći šta imaju i to je to. Ne verujem, iskreno, da one mogu da budu dobre, da se druže, ali dobro, što da ne porazgovaraju. Sutra treba da se vide, to znam, dogovorile su se - otkrio je dobroobavešteni izvor za Pink.rs.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija