• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

18.07.2018

19:30

ŠOK PRIČA! MILJANA KULIĆ OTVORILA DUŠU: Zbog Ivana sam u devetom mesecu trudnoće VADILA UZORAK KIČMENE MOŽDINE!

Rijaliti

ŠOK PRIČA! MILJANA KULIĆ OTVORILA DUŠU: Zbog Ivana sam u devetom mesecu trudnoće VADILA UZORAK KIČMENE MOŽDINE!

Podeli vest

Miljana Kulić tvrdi da se u devetom mesecu trudnoće podvrgla neuobičajenim ispitivanjima na privatnoj klinici u Beogradu samo da bi proverila da li će beba više ličiti na nju ili na Ivana Marinkovića

Učesnica "Zadruge" Miljana Kulić tvrdi da je vadila tečnost iz kičmene moždine u devetom mesecu trudnoće samo da bi proverila da li će sin više ličiti na nju ili na Ivana Marinkovića!

Nišlijka ne podnosi bivšeg muža Goce Tržan, s kojim je u rijalitiju napravila dete, pa bi volela da njen naslednik što manje liči na oca. Zato se ova rijaliti zvezda, kako tvrdi, podvrgla inovativnom zahvatu na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. I to je učinila u devetom mesecu trudnoće! Kontroverzna učesnica "Zadruge" pokušala je da nam objasni taj postupak za koji, doduše, neki lekari sa kojima smo kontaktirali nikad nisu čuli!

- Doktori iz Nemačke s našim stručnjacima to rade na jednoj klinici u Beogradu. Meni su konkretno uzeli uzorak likvora iz kičme i na osnovu toga izvršili deo tih najsavremenijih ispitivanja. Drugi deo je urađen preko krvi, koju su mi uzeli iz vene. Ne mogu baš detaljno da opišem šta se tu radi - nešto se mućka. Ali jedan od najlepših momenata bio je kad su mi saopštili da će sin Željko povući na mene - imaće 95 odsto mojih gena. Nema ništa lepše od toga! Tako da u šali sada kažem da mi je falilo svega pet odsto da bi naslednik bio apsolutno moj - priča Miljana u jednom dahu.

RIJALITI ZVEZDA POTPISALA NOVI UGOVOR SA PINKOM! Miljana sa bebom ulazi u "Zadrugu 2", EVO KOLIKO JE PARA ZA TO DOBILA!

printscreen

Ona je sada ubeđena da joj sin neće biti alkoholičar, kao što je, po njenim rečima, Ivan Marinković.
- Tih pet odsto su zanemarljivi u odnosu na 95 koje je sin nasledio od mene. Biće elokventan, pametan, duhovit, ambiciozan... Pa ako nešto povuče i na oca, s tih malih pet odsto sigurno neće moći da bude alkos na njega. Ne mogu u ovom momentu da se setim šta bi dobro mogao da povuče na njega, ali valjda će se naći nešto i s te strane - kaže Kulićeva.

Nišlijka je zadovoljna i rezultatima ostalih analiza.
- Radila sam razne preglede i analize kako bih proverila i bila mirna da je s mojom bebom sve u redu. Ipak sam na početku trudnoće imala stresan period, kada sam se u "Parovima" svađala s onim čije ime ne želim da izgovorim (Ivan Marinković, prim. aut.), pa kad sam bila zatvorena u hladnoj izolaciji i tome slično. Srećom, svi pregledi koje sam do sada radila pokazali su da je s plodom sve u najboljem redu. Tako je pokazao i ovaj poslednji, što me posebno veseli - zaključuje Miljana.

ČOVEK JE ZALJUBLJEN U ALKOHOL I KLADIONICE! Ivan Marinković zbog Miljane Kulić IDE U ZATVOR?

Porodiću se carskim rezom pod totalnom anestezijom

Miljanin termin za porođaj je 8. avgust, ali postoji mogućnost da ona i ranije postane majka:
- Sad sam u periodu kada bukvalno može bilo kad da se desi porođaj. Čekam! Kad Željko bude želeo da izađe, tad će se desiti. Naravno, samo ćemo voditi računa da ne prebacim termin jer kažu da to baš i nije dobro. Porodiću se carskim rezom pod totalnom anestezijom jer će i za bebu i za mene to biti lakše. Ne bih volela da doživim neke traume i da se mučim, pa da posle više nikad ne pomislim da ponovo rodim.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija