• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

19.07.2018

08:26

(FOTO) KIJA ĆE ODLEPITI! Ana i Sloba se zbližili na snimanju spota, procurila fotka koja će izazvati pometnju!

Rijaliti

(FOTO) KIJA ĆE ODLEPITI! Ana i Sloba se zbližili na snimanju spota, procurila fotka koja će izazvati pometnju!

Podeli vest

Pinkova zvezda Slobodan Radanović sinoć je snimao spot za pesmu ''Nepristojna ponuda'', a za ulogu modela izabrao je vatrenu Ivanjičanku i bivšu cimerku iz Bele kuće, Anu Korać

- Ja sam hteo da to bude Ana Korać, pozvao sam je i ona se rado odazvala mom pozivu. Mislim da je ona najadekvatnija i da će super da odradi posao - priznao je Sloba za Pink.rs, a otkrio je i da će spot obilovati vrelim kadrovima.

pink.rs

Ana nije izdržala, a da se na društvenoj mreži ne pohvali fotografijom sa Slobom, a na istoj oni izgledaju veoma prisno.

pink.rs

Na fotografiji, ona njega drži za ruku, a po svoj prilici ova poslovna saradnja ima izgleda da preraste u nešto više.

Uskoro novi spot! ????????????????????☄???????? @sampanjactatica

Објава коју дели ????Ana Korać????Pravi profil ❤ (@ana_korac) дана 18. Јул 2018. у 7:16 PDT


Podsetimo, tokom rijalitija ''Zadruga'' otkriveno je da su Ana i Sloba ranije razmenjivali poruke, međutim, kako je Radanović istakao jednom prilikom, između njih nije bilo ništa više od dopisivanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija