• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

19.07.2018

09:07

MAJKA JU JE NAPUSTILA U 13. GODINI I OTIŠLA U BOSNU! Milan Milošević priznao šta misli o Luni, Anabela će POLUDETI!

Rijaliti

MAJKA JU JE NAPUSTILA U 13. GODINI I OTIŠLA U BOSNU! Milan Milošević priznao šta misli o Luni, Anabela će POLUDETI!

Podeli vest

Lunu Đogani, vicešampionku Zadruge, svi komentarišu. Njeni bivši cimeri i dalje govore o njenim postupcima iz rijalitija, ali i o njenom životu koji je vodila pre rijalitija, čime se još jednom pozabavio novinar Milan Milošević

- Te njene histerije, koje je imala u Zadruzi, govore dovoljno o tome da nije dobro odgojena. Uporno govori da je rasla pod staklenim zvonom, a ja odlično znam njeno detinjstvo, bilo je tu tzavica, svega. Mislim da se Luna, iskreno, nije dovoljno socijalizovala. Anabela i Gagi su se tokom Luninog puberteta trudili da joj pruže mnogo više nego što su imala ostala, obična deca, upravo zato da bi nadomestili te njene nemire i traume iz detinjstva. To je ostavilo posledice na njeno odrastanje i ponašanje. Kada sam gledao sve te Lunine svađe, pomislio sam da je ona možda navikla da gleda sve to u svojoj kući, da je njoj to potpuno normalno - rekao je Milošević za Pink i dodao:

TV Pink

- Ne mogu reći da je Luna dobro odgojena ako ju je Anabela u 13. godini ostavila samu, prepustila je samoj sebi, kada se udala za Andreja i otišla u Bosnu! To su ti propusti Anabelini, zbog toga je ona bila nemoćna da utiče spolja na Lunu. Svaka Anabelina reč, koju je uputila Luni, bila je pogrešna. Anabela je napravila Lunu ljubavnicom, niko drugi - tvrdi Milošević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija