• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

19.07.2018

12:19

MILAN UBEĐEN DA IZMEĐU Lune i Marka postoje SIMPATIJE,  a evo i DOKAZA!

Rijaliti

MILAN UBEĐEN DA IZMEĐU Lune i Marka postoje SIMPATIJE, a evo i DOKAZA!

Podeli vest

Luna Đogani je na jednoj od poslednjih žurki u najgledanijem rijalitiju u regionu Zadruga iz revolta prema Slobi Radanoviću bila u društvu Marka Miljkovića, pa se pričalo da joj se on dopada. U jednom trenutku su bili toliko bliski da je izgledalo kao da su se poljubili

Da podsetimo, tada su Miljković i Radanović bili u lošim odnosima, ali to Đoganijevu nije sprečilo da se nađe u njegovom društvu. 

Blogerka je pre nekoliko dana u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovala zajedno sa Markom i tada iznela da je pogrešila u vezi sa njim i da smatra da je on kvalitetan momak. S obzirom na to da se spekulisalo da između njih dvoje postoje simpatije, novinar Milan Milošević je otvoreno rekao šta misli o ovome. 

 - Naravno da postoje simpatije. Svi koji su gledali emisiju "Zadruga - Narod pita" videli su da između njih sevaju varnice - kaže Milošević. 

Novinar je istakao da je pomno pratio izdanje emisije kada su njih dvoje gostovali i da njegovom "oku sokolovom" ništa ne može promaći. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija