• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.S.

19.07.2018

21:26

KIJA MI JE PRIZNALA DA FILIP IMA VEĆI KU*AC OD SLOBE!​ Starleta otkrila sve mračne tajne pobednice Zadruge

Rijaliti

KIJA MI JE PRIZNALA DA FILIP IMA VEĆI KU*AC OD SLOBE!​ Starleta otkrila sve mračne tajne pobednice Zadruge

Podeli vest

Jelena Krunić žestoko oplela po Kristini Kockar, za koju tvrdi da joj je ispričala kako Đukić ima najsavršeniji penis koji je ikada videla i osetila

Bivša učesnica "Zadruge" Jelena Krunić tvrdi da joj je Kristina Kija Kockar priznala da je imala seks sa Filipom Đukićem u rijalitiju, kao i da joj je otkrila da je maneken obdareniji od njenog supruga Slobodana Radanovića!

Bivša rijaliti učesnica kaže da ju je novopečena pevačica razočarala jer je još od trijumfa u rijalitiju nije pozvala da joj se zahvali za podršku, te da je zbog toga rešila da otkrije sve njene mračne tajne.
- Lagala je da nije imala seks sa Filipom. Meni je priznala sve! Rekla mi je da on ima najsavršeniji penis na svetu, odnosno najlepši koji je ona videla i osetila. Ani Korać i meni je pokazivala rukama veličinu njegove muškosti i otkrila nam da je poprilično obdaren. Njegovu dužinu je objašnjavala poređenjem sa autoputem: "Kreneš iz Beograda kolima i stigneš do Zagreba, a zatim produžiš i do Ljubljane". Dodala je i da je debeo. Priznala nam je da Slobodan nema baš veliki ku*ac, kao i da mu je mnogo manji od Filipovog - otkriva Krunićeva za Informer.

(FOTO) MILJANA NAPLJUVALA SLOBU: On je BALVAN KOJI SE UZVEZDIO, dečko od INSTANT KARIJERE!

Jelena tvrdi da joj je pobednica "Zadruge" priznala i da je varala supruga sa Andrijom Lazovićem, i to mnogo pre nego što su javno obnovili vezu.
- Rekla mi je da se je*ala sa Andrijom dok je Sloba pevao u Meljinama. Oni su još početkom godine bili ljubavnici. Tvrdila je da se ne kaje zbog toga, jer je i Slobodan nju javno prevario. Pričala mi je kako je Andrija njena budućnost, a po izlasku iz Zadruge mu se nije ni javila - ističe go-go igračica i dodaje:
- Kristina je izmanipulisala sve prevarene žene i devojke, koje su se sažalile nad njenom sudbinom. Narod je naivan i ide srcem. I ja sam nasela na to. Njoj je prioritet novac, veliki je materijalista. I ona i Radanović su veoma proračunati. Nema šanse da će se razvesti, zbog slave im odgovara da vozaju tu priču oko razvoda i dalje. Nikad nisam podržavala ono što je Luna uradila, ali ona sad ispada najgora, a Sloba se pere od svega.

Krunićeva ističe da ju je posebno povredilo to što je Kristina po izlasku iz Zadruge nije pozvala da je pita kako joj je bolesni otac:
- Nisam zaslužna za njenu pobedu, ali sam joj doprinela, jer su mi mnogi govorili: "Ne volim Kiju, ali ću glasati zbog tebe". Nikome se nije zahvalila! Ide na večeru sa Milanom Stankovićem, komentariše Cecu i Anastasiju Ražnatović, a mene ne može da pozove. Kunem vam se, nisam očekivala da mi ponudi novac za tatu, ali sam očekivala samo da me pita da li je dobro. Ja sam bila na sahrani njenog oca Miloša i dala reč njoj, kao i njenoj mami i baki, da ću je podržavati do kraja. Ja sam svoju reč održala. Kristina svoju nije.

PUKLO PRIJATELJSTVO? Evo zašto se Kija više ne čuje sa Anom Korać!

Kija peva Slobi

Informer

Kija je u utorak veče snimila spot za pesmu sa "Ministarkama", "Ne vraćam se na staro", za koju fanovi kažu da je posvećena Radanoviću.
- Ne mogu više ja da vraćam se na staro, veruj mi, ljubavi, bolje je ovako. Ma pusti gradske priče, njih priča svako, kad život udari, ti vrati samo jako - deo je teksta ove numere, čiji je autor Filip Miletić, tvorac "Ministarki". Njegova produkcijska kuća "FM Plej" će ubuduće voditi Kijinu karijeru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ilija

pre 5 godina

Koja bolesnica je ova Jelena Krunic . Idi leci se nesretnice zla.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59