• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.S.

21.07.2018

19:40

SLOBA RADANOVIĆ TOTALNO ZAGOREO, PRIZNAJE: Bez seksa sam 91 dan,  poslednji sam IMAO SA LUNOM!

Rijaliti

SLOBA RADANOVIĆ TOTALNO ZAGOREO, PRIZNAJE: Bez seksa sam 91 dan, poslednji sam IMAO SA LUNOM!

Podeli vest

Radanović kaže da ne prihvata nepristojne ponude koje dobija od devojaka i tvrdi da želi da se zvanično razvede od Kije Kockar, pa tek onda da potraži novu ljubav

Najpoznatiji švaler u Srbiji Sloba Radanović kaže da je poslednji put imao seks pre tri meseca, i to sa bivšom ljubavnicom Lunom Đogani. Folkeru se nude mnogo devojke, ali on tvrdi da trenutno nema vremena za avanture. Odoleva svim nepristojnim ponudama iako mu žene bukvalno same uskaču u krevet.

- Već sam rekao da se nude, ne mogu da lažem. Svašta mi predlažu. Ja se trudim da balansiram, još mi je prerano za sve to. Za nove ljubavi, kombinacije, akcije i reakcije - kaže Radanović za Informer. 

On je poslednji put ljubav vodio u rijalitiju "Zadruga", i to pre tačno 91 dan.

- Poslednji put sam bio sa Lunom. Verujte mi da nemam vremena ni da razmišljam o seksu. Protekle sedmice sam uglavnom proveo sam u putu i na nastupima. U hotelu odspavam nekoliko sati, pa onda na put. Kad sam u Beogradu, imam slikanja, snimanja, tražim stan, gledam auto da kupim - objašnjava pevač.

Radanović priznaje da još nije spreman za novu ljubav. On želi da se prvo razvede od supruge Kristine Kije Kockar da bi uplovio u novu romansu. Predlog sporazuma je već potpisao, međutim, čeka da ih sud zvanično razvede kako bi potražio novu devojku.

- Prvo bih voleo da raščistim sve ovo sad što mi se dešava u životu. Da podvučem crtu i onda da krenem od nule, da me niko ne proziva i razvlači zbog bilo čega što sam uradio. Dovoljno sam grešaka napravio, neću to da ponavljam - iskren je Sloba.

Apsitinencija Radanoviću nije strana jer je, kako je sam priznao, izdržao bez seksa čak dve godine. On je javno govorio da sa ženom Kijom Kockar dugo nije bio intiman i da je to jedan od razloga zbog kojih je njihov brak pukao.

Ana Korać kod Slobe u spotu bez Kijinog znanja

Najbolja drugarica Kije Kockar Ana Korać prihvatila je da glumi u Slobinom spotu za pesmu "Nepristojna ponuda", i to bez znanja prijateljice.

- Nisam mojoj Kiji rekla da glumim u Slobinom spotu. Čula sam se sa njom tek sutradan, odnosno kad je završeno snimanje. Naravno da se nije naljutila, a i što bi? Nisam imala potrebu da je pitam da li je u redu da prihvatim Slobin poziv jer je to moj posao, a i ja ne moram nikome u životu da se pravdam - kaže Ana.

OTKRIVENO DA LI JE LUNA U ZADRUZI IMALA PRISTUP TELEFONU! Gledaoci su stalno to govorili, ali niko nije hteo da PRIZNA!

OSVETA! Kija zaradila ZA DAN više nego Sloba za nekoliko nedelja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VladoPhx

pre 5 godina

Mnogi ljudi u Srbiji zive u katastrofalnim uslovima a vi pisete kako Sloba nije imao seks 3 mjeseca.Ali zaista smoriste s njima !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija