• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2018

09:28

(VIDEO) KIJI SE OVO NEĆE SVIDETI! Ana Korać priznala šta misli o Luni, suprnici svoje najbolje drugarice

Rijaliti

(VIDEO) KIJI SE OVO NEĆE SVIDETI! Ana Korać priznala šta misli o Luni, suprnici svoje najbolje drugarice

Podeli vest

Atraktivna bivša učesnica Zadruge, Ana Korać, došla je u emisiju "Zadruga - Narod pita" zajedno sa svojim malim psom Hugom koji je oduševio publiku i sve gledaoce kraj malih ekrana.

Kako je poznata kao najbolja drugarica pobednice najgledanijeg rijalitija u regionu, Kristine Kockar, mnogi su bili ubeđeni da ona gaji negativne emocije prema njenoj oštroj suparnici Luni Đogani, sa kojom ju je suprug Slobodan Radanović prevario pred milionima ljudi.

Kako se i jedna gledateljka uključila u program, želela je da čuje Anino mišljenje o Luni. Koraćeva nije imala problem da odgovori, pa je jasno pokazala kakav je njen stav po pitanju ove dve najaktuelnije zadrugarke.

- Ja sam pokazala kakav sam prijatelj bila Kiji u Zadruzi i nema potrebe za komentarima o tome da li se podržavamo i tako dalje. Što se tiče Lune, mislim da je ona shvatila da to nije ono što je ona mislila da jeste. Ja joj želim sve najbolje i da se oporavi od svega i da počne novi život. Treba svako da dobije novu priliku i šansu, ne razumem zašto svi na Lunu. Ja se ne vodim time da ako sam za Kiju budem protiv Lune, ona zaslužuje sve najbolje - rekla je Ana.

(VIDEO) ANA KORAĆ O NEPRISTOJNOJ PONUDI: Bila je Slobina ljubavnica, evo šta sad kaže o VRELIM SCENAMA I KIJINOJ LJUBOMIRI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija