• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2018

10:20

LUNA OČAJNA ZBOG RASKIDA: To nije moj Sloba, on je ostao u rijalitiju, ovo je neki drugi čovek!

Rijaliti

LUNA OČAJNA ZBOG RASKIDA: To nije moj Sloba, on je ostao u rijalitiju, ovo je neki drugi čovek!

Podeli vest

Blogerka i učesnica rijalitija Zadruga Luna Đogani posle rijalitija potražila je stučnu pomoć.

- Idem trenutno na razgovore i prijaju mi. Svako kome treba pomoć, treba da je potraži. Na sve iz Zadruge ostavilo je dubok trag. Sa 22 godine sam doživela ljubav koju možda niko nikad neće doživeti. Što kaže moj tata - filmska ljubav. Ali prošla je. Emocije su tu i dalje, neću da lažem, ali to nije moj Sloba. Moj Sloba je ostao u Zadruzi, a ovo je drugi čovek kojeg ja ne poznajem - iskrena je učesnica rijalitija.

Podsećamo, Luna je u centar pažnje javnosti došla nakon afere sa udatim pevačem Slobodanom Radanovićem koji je pred kamerama prevario svoju tadašnju ženu, Kristinu Kiju Kockar.

(VIDEO) ANA KORAĆ O NEPRISTOJNOJ PONUDI: Bila je Slobina ljubavnica, evo šta sad kaže o VRELIM SCENAMA I KIJINOJ LJUBOMIRI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

Pevac ne moze biti udat, vec ozenjen...ko sve pise tekstove

Ljubica

pre 5 godina

Kakva bre filmska ljubav, svadje, vredjanja, ljubav od par minuta, pred njegovom ženom sve. Ali kriv je mnogo više Sloba što je to dozvolio, kad njega nije bilo briga što bi nju bilo. Sve što je bilo je cista strast. On kad je shvatio koliko je omaražen od naroda brže bolje se povukao i priklonio Kiji. Čist interes

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija