• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2018

13:00

LUNA PRIZNALA KOLIKO JE SLOBA POVREDIO: Kada sam videla njihove snimke, osetila sam se kao Kija!

Rijaliti

LUNA PRIZNALA KOLIKO JE SLOBA POVREDIO: Kada sam videla njihove snimke, osetila sam se kao Kija!

Podeli vest

Luna Đogani, mladana modna blogerka i odnedavno vlasnica butika "Luna Đo", gostovala je danas u jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro - Dea i Sarapa"

Ona je ovom prilikom otkrila da je njena ljubavna ali i prijateljska veza sa još uvek oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem, konačno završena.

- To je završena priča, definitivno. Čuli smo se skoro ali samo poslovno. Ja sam stvarno mislila da je to ono pravo, ali to ću gledati kao životnu školu. Ako sam u tom trenutku bila srećna, a verujte mi da sam osećala nešto stvrno jako, ne žalim. Ja sam neko koga pokreće ljubav, volim da volim i volim da budem voljena. Smatram da ti trenuci nemaju cenu. Anabela je na sve načine pokušavala da mi da signal da se sklonim, da sam zalutala ali ja nisam mogla da iskontrolišem svoje emicije - rekla je Luna.

Voditeljka Dea Đurđević želela je da čuje da li se u nekom trenutku svog boravka u Beloj kući, Đoganijeva osetila kao Kristina Kockar, Slobina supruga.

- Da jesam, kad su mi puštali snimke. Pomislila sam, Bože, koliko je ovo teško, da osobu koja je bila samo tvoja da gledaš sa nekim drugim - bila je iskena blogerka.

SAŠA VIDIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO LUNU: Od blogerke do lažne dizajnerke, ne može to tako!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ma

pre 5 godina

Daj Luno prestani vise o tome, bilo pa proslo. Ne mozes da znas kako je Kiji bill kad je gledala tvoje naskakanje

Car

pre 5 godina

Pokusaj sad da maznes Anabeli muza, mozda ti uspije. Hahaha

Lucky

pre 5 godina

Kako si se mogla osecati kao Kija, kad ti nisi bila zena vec ljubavnica???

Tanja

pre 5 godina

A cemu LAZI.I VREDJANJE INTELIGENCIJE LJUDI KOJI SU BILI U TOKU PRICE.ANABELA JE KRVNICKI PODRZAVALA TU "LJUBAV".DO GRANICE DA IZNAJMI STAN DA LUNA I SLIBA ZIVE.BRANILA DO GRANICA DA RAZBIJA KAMERU SNIMATELJU.STA SMO MI?IMBECILI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija