• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

25.07.2018

08:17

(FOTO) BIVŠA UČESNICA ZADRUGE ISKRITIKOVALA KIJU, a u Beloj kući su bile nerazdvojne!

Rijaliti

(FOTO) BIVŠA UČESNICA ZADRUGE ISKRITIKOVALA KIJU, a u Beloj kući su bile nerazdvojne!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar, pobednica rijaliti programa koji je oborio sve rekorde gledanosti "Zadruge", pre nekoliko dana izbacila je svoju prvu pesmu, duetsku numeru koju je snimila u saradnji sa Ministarkama, a koja nosi naziv "Ne vraćam se na staro"

I pored ogromnog uspeha koji je njen prvi singl postigao, pojedini Kijini cimeri iz Bele kuće nisu oduševljeni. Jedna od njih je Zorica Marković, koja je Kockarevoj bila poput majke za vreme njenog učešća a "Zadruzi".

pink.rs


- Meni se realno Kijina pesma ne sviđa, ja volim neke druge stvari. Ona jeste muzikalna, to se videlo i na "Zadrugovizijama" i ima talenta, ne može čovek da kaže da je bez talenta. Sa radom i sa tehnikom koju posedujemo, sve bi to moglo lepo da se upakuje, međutim ja taj stil ne volim. Mislim da je trebala da ide na neku malo jaču pesmu. Vidim da ima dosta pregleda, zbog njene aktuelnosti, ja joj želim uspeh ali ja bih volela da je neku malo jaču pesmu uzela - rekla je Markovićeva.

Zorica je prokomentarisala i to što su Kija i njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović, pre nekoliko dana podneli potpisane papire za razvod braka sudu.

pink.rs

- Oni su se razveli? Ja to nisam očekivala. Ja ne volim rastanke, kad treba da pratim nekog na autobusku stanicu meni je žao. Ne volim ni jednu vrstu rastanka a kamoli brak. Bez obzira koliko je pogrešio Slobodan, što je to tako ispalo kako je ispalo, žao mi je. Nisam mislila da će doći do toga, verovala sam da će pobediti ljubav koja je sigurno postoji među njima. Jesu se poremetili odnosi, jesu pod stresom ali mislim da su mogli da sačekaju neko vreme da se smire strasti. Ja bih recimo njih dvoje odvela na neki odmor, odnosno poslala bih ih da odu negde zajedno, da se ispričaju i da onda tek urade to ili da nastave. Mislim da su mogli da daju malo šanse jedno drugom nakon izlaska. Ok uspela je Kija, uspeo je Slobodan, on radi tezge, ona je odlično krenula muzičkim vodama, sve to stoji, imaće oni ljubavi ali mislim da neće biti to to ni za jedno ni za drugo. Ovo je sve bila zabluda - rekla je bivša zadrugarka.

pink.rs

Ona je za portal Pink.rs otkrila i da li se sada čuje sa Kockarevom, s obzirom na to da su u Beloj kući bile gotovo nerazdvojne.

- Pisala mi je, čule smo se dva puta. Znam da je umorna, a ja nisam osoba koja dosađuje. Ako ti trebam zovi me, pa makar da me pitaš kako sam ili da popijemo neku kaficu, da pomognem, ako ne, znam da je u frci pa ne volim da je zivkam, neka radi svoj posao - istakla je Zorica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija