• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs / informer.rs

25.07.2018

12:27

DOGOVORILA SE SA KUMOM DA IGRA NA KARTU PREVARE? Evo šta Kija ima da kaže na stravične optužbe

Rijaliti

DOGOVORILA SE SA KUMOM DA IGRA NA KARTU PREVARE? Evo šta Kija ima da kaže na stravične optužbe

Podeli vest

Jelena Krunić tvrdi da se Kija Kockar obogatila tako što je pljačkala sa svojim drugaricama ljude koji su saosećali sa njenim bolom

Kristina Kija Kockar pobedila je u Zadruzi, ali iako je miljenica većeg dela nacije neki smatraju da je manipulisala sa Slobodanom, kao i sa ostalim učesnicima, i da je tako dobila novac i slavu i da je išla na kartu prevarene žene.

 - Ja sam već rekla da sam tamo mogla da plačem svaki dan i da ležim na podu i da mi nije dobro. Tako da nije bilo potrebe da se foliram, folirala sam se kad sam bila srećna, a ustvari umirem kad mi nije dobro. Rekli su da sam manipulativna, ali drago mi je, to je odraz inteligencije. Ja kad sam sa Slobom manipulisala, to sam radila istinom. Sa njim nisam mogla drugačije, on je znao istinu o našem braku i svi ti famozni razgovori gde je on koristio bobofon ispred škode -  rekla je Kija, koja je u jednoj emisiji otkrila i koji trenuci su joj bili najteži.

 - Trenuci kada je ljubavnica bila ispred mene. To je njegov izbor, ja na to nisam mogla da utičem. Mogla sam, da sam pribegavala taktikama, ali nisam. Normalno, te stvari kada je on govorio da se ja foliram, da lažem. To je jako ružno, ja mogu da očekujem da to kaže osoba koja me ne zna, ali on je sa mnom bio pet godina -  kazala je pobednica Zadruge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nale

pre 5 godina

I da se dogovorila svaka cast na glumi.I Kija i Sloba su pametni,slatki,inteligentni.Treba da ostanu zajedno jer nam je milina da ih gledamo zajedno.

Snežana

pre 5 godina

Ne bi smeo da pobedi bilo ko ko uđe naknadno u zadrugu. On lepo od kuce prostudira likove ukucana i situaciju, onda uđe, i znajuci svačije slabosti, izmanipuliše sve i "pobedi". Naravno, to podrazumeva da nije sve izrežirano od strane produkcije, kojoj je profit na prvom mestu. A narod glasa i glasa...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija