• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

26.07.2018

17:41

LUNA SE OGLASILA POSLE NASLOVNE STRANE HITA: Videla sam Slobu sa Kijom, on je za mene ZAUVEK MRTAV!

Rijaliti

LUNA SE OGLASILA POSLE NASLOVNE STRANE HITA: Videla sam Slobu sa Kijom, on je za mene ZAUVEK MRTAV!

Podeli vest

Luna Đogani kaže da nije iznenađena što se njen bivši ljubavnik brže-bolje vratio supruzi Kristini Kockar

Blogerka Luna Đogani nije iznenađena što se njen bivši ljubavnik Sloba Radanović tajno viđa sa svojom ženom Kristinom Kijom Kockar iako zavaravaju narod da žele da se razvedu. Pevač i bivša stjuardesa tvrde da su potpisali papire za razvod braka, a paparaco Informerovog Hita provalio je da ovi kontroverzni supružnici zapravo žive zajedno u njegovom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu.

Kockareva je nemušto pokušavala da se opere, rekavši da je kod muža išla samo po naočare za vid, koje je imala i prilikom ulaska u zgradu. Da je to čak i istina, ostalo je nejasno šta kod Slobe uopšte rade njene stvari. Ipak, u ovu Kijinu priču nije poverovala ni javnost, ali ni Luna Đogani.
- Videla sam slike u vašem Hitu. Očekivano mi je to od Kije i Slobe! Iskreno, nisam se iznenadila. Želim im svu sreću, samo što dalje od mene. Kada nekoga precrtam, to je onda za sva vremena. Kod mene nema popravnog - kaže Luna za Informer.

Informer

(FOTO) RASKRINKANI! KIJA I SLOBA ŽIVE ZAJEDNO! Supružnici kao pred razvodom, a viđaju se u tajnosti

Đoganijeva tvrdi da je Slobodanovo ponašanje posle Zadruge ubilo u njoj svu iskrenu ljubav koju je osećala. Ona ne krije da ju je pevač mnogo povredio, ali se trudi da krene dalje.
- Ja sam povređena zbog svega što se do sada dogodilo, ali ne i zbog toga što ste ih uhvatili da žive zajedno. Ne osećam više nikakvu emociju prema Slobi, tako da te fotografije ne mogu ni da me povrede. Drago mi je što su srećni, ja uvek glasam za ljubav - poručuje blogerka.

Ona se posle izlaska Hita nije čula sa Radanovićem, niti je tražila bilo kakvo objašnjenje od njega. Sloba je, međutim, pokušao da se opere na društvenim mrežama. Na svom Instragram profilu okačio je pesmu Ace Lukasa "Ja živim sam", međutim, malo ko mu je poverovao zbog dokaza objavljenih u Hitu.

Pevač je tokom jučerašnjeg dana odbijao da komentariše svoj odnos sa zakonitom suprugom Kristinom Kockar. Kako Informer saznaje, iako su izgladili odnose i ponovo rade na svom braku, prvo ročište im je ipak zakazano. Supružnici bi trebalo da se razvedu 7. avgusta, ali možda do tada njihov advokat i povuče sporazumni predlog koji je predao sudu.

(HOT VIDEO) RANI RADOVI KIJE KOCAR! Isplivao erotski snimak RASKALAŠNE POBEDNICE ZADRUGE!

Meni je rano za novu ljubav

Đoganijeva kaže da ne želi da upliva tek tako u novu ljubav jer mora da se oporavi od svega što joj se dogodilo.
- Rano je za novog dečka, polako... Uživam u samoći - kaže Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17