• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

29.07.2018

21:28

DRAGINJI ĆU VRATITI SVE SLOBINE STVARI! Blogerka planira da opet poseti nesuđenu svekrvu

Rijaliti

DRAGINJI ĆU VRATITI SVE SLOBINE STVARI! Blogerka planira da opet poseti nesuđenu svekrvu

Podeli vest

Luna Đogani otići će u Zrenjanin kako bi mami Slobe Radanovića odnela garderobu bivšeg dečka

Luna Đogani otići će u Zrenjanin da bi vratila sve stvari Slobe Radanovića njegovoj mami Draginji! Popularna blogerka želi jednom zasvagda da raščisti sa svim što je povezuje s pevačem, pa će tako njegovu garderobu, koja je ostala kod nje posle finala Zadruge, odneti njegovim roditeljima.

- Kako se bližio kraj "Zadruge", Sloba i ja smo neke naše stvari zajedno spakovali u iste kese. Verovali smo da ćemo i posle rijalitija biti zajedno. Sada smatram da je bezveze da ta garderoba i dalje bude kod mene, pa ću sve to poneti kada budem išla da se vidim sa Draginjom. Sloba mi nije to tražio, ali smatram da je tako ispravno. Odneću to, pa neka sam odluči šta će raditi s tim - kaže Luna.

Printscreen TV Pink

Draginja Radanović

Čuvam Slobina pisma

Velika prašina podigla se i oko bunde koju je pevač dobio u rijalitiju kao nagradu za prvo mesto na Zadrugoviziji, a koju je Luni poklonio. Taj komad garderobe će ipak ostati u blogerkinom ormaru:
- Bunda koju mi je Sloba poklonio u rijalitju je moja, svidelo se to nekom ili ne. Ima sentimentalnu vrednost i neću je vratiti. Poklone niti vraćam, niti to očekujem od nekog. Ona me podseća na jedan prelepi period u životu. Osim nje čuvam i neka pisma koja mi je Sloba davao u rijalitiju, ali i neke poklončiće koje mi je tamo pravio. To su sve lepe uspomene i u tom trenutku smo oboje verovali u našu priču.

Ne idem u njegov stan

Pošto je prošle nedelje veliku pažnju izazvao paparaco u našem dodatku Hit, kada smo uslikali Kristinu Kockar kako izlazi iz stana Slobe Radanovića, gde je, kako se ona pravdala, tamo zaboravila naočare, blogerku smo pitali da li je nešto od njenih stvari ostalo kod pevača i planira li da ga poseti.

- Mene sigurno nećete moći da zateknete i uslikate kako izlazim iz Slobinog stana. Na vreme sam pokupila sve svoje stvari, ništa nisam zaboravila. To je završena priča - zaključuje Đoganijeva.

(FOTO) KIJA U CENTRU SKANDALA! Reper priznao da je raskinuo veridbu, a onda pobednica Zadruge više NIJE MOGLA DA ĆUTI!

Idem na odmor gde me niko ne zna

Luna planira da sledećeg meseca otputuje na odmor, ali ne želi da otkriva destinaciju. Blogerka kaže da joj nedavno putovanje u Grčku nije pomoglo da se relaksira.
- Nije odmor kad non-stop moraš da pričaš s ljudima, slikaš se, paziš kako se ponašaš... Ne želim da ispadne da se žalim, prija mi kad me ljudi podržavaju, ali sam željna odmora. Bukvalno mi treba pusto ostrvo gde me niko ne poznaje, gde ću moći da, žargonski rečeno, dignem sve četiri uvis i ne razmišljam. Samo da slušam talase mora ili okeana i tako da napunim baterije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

Kako to da prvog dana nije vratila Slobi stvari?Da nisu te stvari prethodno bile kod Anabele i nekog iz Bosne---Hodže ?Ne bi me iznenadilo,Anabela je spremna na sve kako bi udomila Lunu !!!

cica

pre 5 godina

Kijini fanovi su opsednuti nekom magijom?! Otkud hodze i Anabela u prici o dzakovima u koje su Luna i Sloba pakovali stvari, a sto smo svi videli? Pored toga Luna nije kucni ljubimac, pa da je Anabela udomi?! Sramota!

Una

pre 5 godina

Luna svoje stvari na vreme uzela. A zasto nije na vreme, u isto vreme vratila njegove stvari? Stvari se mogu poslati i postom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija