• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

29.07.2018

19:05

LUNA IPAK BILA U SLOBINOJ RODNOJ KUĆI: Bila sam u Zrenjaninu, želela sam samo da zagrlim Draginju za njen rođendan!

Rijaliti

LUNA IPAK BILA U SLOBINOJ RODNOJ KUĆI: Bila sam u Zrenjaninu, želela sam samo da zagrlim Draginju za njen rođendan!

Podeli vest

Pre nekoliko dana na internetu se pojavio snimak sa rođendana majke Slobodana Radanovića, Draginje, na kojoj se navodno čuje glas Lune Đogani

Ona je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" iskoristila priliku da otkrije sve detalje svog odnosa sa Radanovićem.

pink.rs

- Ja mogu da stavim tačku jer znam kakvo je moje stanje i šta se dešava. Ja demantujem sve informacije da smo se Sloba i ja navodno pomirili. To na snimku se čuje ženski glas ali to nisam ja - rekla je Luna.

Mlada modna blogerka otkrila je da je ipak bila u poseti Slobinim roditeljima, Draginji i Dušku, ali da pevač nije bio tu.

pink.rs

- Ja sam bila na rođendanu, ali nakon što je Sloba otišao. Nisam želela da vidim Slobu ali sam želela da ispoštujem ženu koja me je toliko podržala kao i njegovog oca. Mi nismo mnogo pričali o tome. Želela sam samo da ih zagrlim da im se zahvalim za svu podrušku, dala poklon Draginji i otišla kući. Oni su mi rekli da su srećni što su upoznali devojku kao što sam ja i da uvek mogu da računam na njih, kao i oni na mene. Meni je drago da sam ja njih ispoštovala - istakla je Đoganijeva.

Ona je istakla da više nema ništa sa Radanovićem i da od njihovog pomirenja nema ništa.

pink.rs

- Sloba i ja nismo u kontaktu ne čujemo se, niti ćemo imati neki kontakt. Želela bih da stavim tačku na tu priču. Moj odlazak u Zrenjan nije bio vezan za njega već za njegove roditelje, jer sam ja takav čovek. Ta priča me apsolutno ne zanima. Krenula sam dalje, srećna sam dobro sam - navela je Luna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Una

pre 5 godina

Svalerka dosla kod majke ozenjenog svalera? Sram i stid da je bude. Bludnica pokvarena.

Jao jao

pre 5 godina

Od vas postenih ovakve i ne mogu da dodju na red. I neka si bila. Tvoja odluka, tvoj izbor

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija