• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

31.07.2018

07:47

SLOBIN PRIJATELJ OTKRIO: Kija živi kod pevača, vozi njegov automobil i pokazao joj je sve LUNINE PORUKE!

Rijaliti

SLOBIN PRIJATELJ OTKRIO: Kija živi kod pevača, vozi njegov automobil i pokazao joj je sve LUNINE PORUKE!

Podeli vest

Prvu sezonu rijalitija "Zadruga" definitivno je obeležio ljubavni trougao koji su činili Kristina Kockar, njen suprug Slobodan Radanović i njegova sada bivša devojka Luna Đogani

Iako su po izlasku iz najgledanijeg rijalitija u regionu potpisani papiri za razvod, a Luna i Sloba se ne viđaju, njihova priča i dalje interesuje javnost.

U poslednje vreme pojavili su se navodi da Kija i Sloba, osim što se svakodnevno dopisuju, sve više vremena provode zajedno, o čemu su pisali i mediji kada su uhvaćeni zajedno u Budvi.

plrintscreen

Sada je izvor blizak Radanoviću za pink.rs otkrio još veoma zanimljivih detalja, a između ostalog i da Kija živi kod Slobe u stanu!

- Kija i Boba su se po izlasku iz "Zadruge" ponovo zbližili, iako niko od nas nije verovao da je to moguće. Dopisivali su se po ceo dan, stalno su bili u kontaktu, a sada ona ponovo živi sa njim u njegovom stanu. Svi smo bili iznenađeni kad smo čuli to. Kija čak vozi i njegovu Škodu, koju je dobio zbog četvrtog mesta - kaže izvor blizak pevaču.

TV Pink

Ovaj Slobin prijatelj mislio je da će pevač svoju vezu sa Đoganijevom nastaviti napolju i nije očekivao da će Kija da mu oprosti.

printscreen

- Sada mi je žao Lune što se i dalje ponižava. Ona mu je pisala, a on je sve poruke pokazao Kiji i rekao joj da može Lunu da ima kad god poželi. Po svemu sudeći, ona se još nada da će tu nešto biti, jer je pre neki dan bila na Draginjinom rođendanu, a meni sve miriše na definitivno pomirenje Kije i Slobe - završava on svoju priču za portal Pink.rs.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SARA

pre 5 godina

PLACEM TOLIKO JE TO VAZNO ZA SRBIJU. SMESNO DA PORTAL INFORMERA UOPSTE I OBJAVÖJUJE TAKKVE NEZNACAJNE OSOBE. SMESNO SMESNO

dijego

pre 5 godina

Kome je u Srbiji potrebno obrazovanje, lepo se moze ziveti i bez diploma..

ANA

pre 5 godina

OVO JE LEP PRIMER MLADIMA KAKVI NE TREBAJU BITI JADNI BEDNI NEMORALNI LAŽLJIVI PREVARANTI...FUJ

lea

pre 5 godina

Jaooooo,dokle više,gde god hoćeš šta da pročitaš,ovo dvoje,pa zar baš svaku glupost morate objaviti,zar u Srbiji nema kvalitetniji osoba o kojima bi pisali i šta su objavili?Pustite ove svingere,neka se valjaju u svom blatu i svojoj instant slavi.Za njihovu popularnost ste i vi novinari"krivi",nemojte samo reći to narod hoće da čita.Ja neću,ali u svim novinama,šta god otvorim oni,strah me otvoriti frižider da ovo dvoje ne iskoče.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija