• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

31.07.2018

09:03

LUNA POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! Blogerka PLAKALA I VRIŠTALA na sav glas!

Rijaliti

LUNA POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! Blogerka PLAKALA I VRIŠTALA na sav glas!

Podeli vest

Nakon izlaska iz rijalitija, Luna Đogani priznala je da joj je bilo veoma teško da se navikne na novonastalu situaciju. Takođe, još uvek ju je izuzetno boleo raskid sa Slobom Radanovićem, s kojim je, kako kaže, doživela nešto najlepše u životu. Zato je potražila stručnu pomoć

- Osetila sam da sam jako slaba. Kad nisam mogla ni da jedem, ni da spavam... Noću sam jako uznemirena, imam košmare, nemam želju da pričam, izbegavam ljude, posao. Shvatila sam da nisam dobro, da su mi ostale neke posledice - rekla je ona.

- Koliko god da sam tamo doživela nešto najlepše što mi se ikad desilo, za 22 godine, ali ujedno i najbolnije, tako nešto nikada nisam osetila. Što kaže moja mama, to je ono prvo, kad se zaljubiš pa... Treću noć kad sam spavala sama u svom stanu, pustila sam muziku da bih zaspala. Inače, kad tamo (u "zadruzi") otvorim oči ja vidim Slobu. On bi me i inače smirivao, kad sam imala košmare. A ovamo sam spavala i otvorila sam oči, nisam ga videla i počela sam da plačem, da vrištim, nisam mogla da se smirim. Bilo mi je jako loše. To jutro, kada sam ustala, imala sam potrebu da potražim pomoć - ispričala je u emisiji "Zadruga, narod pita", kojoj razgovori sa psihologom prijaju.

Za njega kaže da je divan čovek, da je smiruje, da je pametan i iskusan, te da ima posebnu energiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ma

pre 5 godina

Menjaj psihijatra, jos uvek pricas istu pricu. Pokusavas da nam isperes mozak, ali to ne ide .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija