• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

31.07.2018

18:38

ČABARKAPA IZVISIO ZA "ZADRUGU 2"! Zbog napada na bivšu devojku ostaje kratkih rukava! ZABRANJEN MU PRILAZAK ALEKSANDRI!

Rijaliti

ČABARKAPA IZVISIO ZA "ZADRUGU 2"! Zbog napada na bivšu devojku ostaje kratkih rukava! ZABRANJEN MU PRILAZAK ALEKSANDRI!

Podeli vest

Aleksandar Čabarkapa ostaje bez 100.000 evra, koliko je tražio za ulazak u Pink rijaliti, jer ne može da bude pod istim krovom sa Subotićevom, koju je prebio

Aleksandar Čabarkapa izvisiće za učešće u "Zadruzi 2" zbog toga što je u nedelju prebio svoju bivšu devojku Aleksandru Subotić! Ćerka Ljube Pantović je posle ovog nemilog događaja zatražila da on dobije zabranu prilaska, što znači da njih dvoje neće moći da se nađu pod istim krovom u Pinkovom rijalitiju.

Tako će bivši robijaš, koji je osumnjičen da je u nedelju pretukao zvezdu Parova, ostati bez 100.000 evra, koliko je tražio za ulazak u šou.

Krije mračne tajne

Iako je Čabarkapa u pregovorima sa Pinkom, sve bi moglo da padne u vodu ukoliko dobije zabranu prilaska Aleksandri.
- Tražiću da dobije zabranu prilaska jer se plašim da će me ubiti. Njemu nije mesto u rijalitiju, već iza rešetaka! Meni je život ugrožen, brinem se za svoju bezbednost. Pretukao me je nasred ulice, vikao mi je: "Kurvo, droljo, ološu, je*aću ti mater". Pretio je da će mi prosvirati mozak, da će mi polomiti ruke i noge, da će od mene napraviti invalida. Vikao je kako će me pojesti mrak - priča potresena Aleksandra.

Informer

Ona dodaje da joj kroz glavu i dalje prolaze jezive scene koje je preživela pre dva dana:
- Nasrnuo je na mene jer sam u "Parovima" rekla kako ću da otkrijem sve njegove mračne tajne. Otkad je izašao iz zatvora, on me uhodi. Kad me je u nedelju napao ispred trafike u Kaluđerici, sa njim je bio još jedan muškarac. Čabarkapa mi je u naletu besa svukao majicu, grudi su mi bile gole. Osećala sam se poniženo. Pljunuo me je u lice, lupio mi šamarčinu, udarao me po licu i vratu. Jecala sam, a zatim povraćala od stresa.

(FOTO) UČESNICA PAROVA U MODRICAMA I SA KRAGNOM OKO VRATA! Aleksandra Subotić pokazala kako izgleda nakon što ju je Čabarkapa PRETUKAO!


S druge strane, Čabarkapa tvrdi da ga je bivša devojka napala jer želi da ga smesti u zatvor kako ne bi ušao u Zadrugu.
- Nisam je ni pipnuo! Ma, spremna je sve da uradi, samo da ne uđem u rijaliti. Ona je mene mesecima blatila u "Parovima", vreme je da sada ja ispričam svoju priču. Ne samo o njoj, već i o njenoj majci Ljubi Pantović. Aleksandra hoće da me strpa u zatvor kako ne bih imao priliku da ih obe raskrinkam na televiziji - tvrdi Aleksandar, koji je u martu izašao iz zatvora.

Čabarkapa: Aleksandra me
ucenjuje, traži mi 2.000 evra

Informer

Čabarkapa tvrdi da mu Aleksandra traži 2.000 evra da povuče krivičnu prijavu protiv njega.

- Jedna osoba iz njenog okruženja rekla mi je da je Aleksandra za 2.000 evra spremna da povuče prijavu protiv mene. Veliki je ona manipulator. Stalno pravi od sebe žrtvu - ističe Aleksandar.

Utvrđuje čije je dete

Na pitanje odakle Subotićevoj modrice ukoliko je nije ni takao, odgovara:
- Sve je to režirala. Ona je mene napala. Vikala je: "Hoćeš da uđeš u Zadrugu da me pljuješ kao po Fejsbuku? Prvo treba da platiš alimentaciju za dete!" Na to sam je psovao i vređao: "Pi*ka ti materina kurvinjska, kakvo dete?! Prvo sud mora da utvrdi čije je dete!" Kad me je izgrebala po oku, pljunuo sam je - ispričao nam je Čabarkapa.

On je juče po podne saslušan u Policijskoj stanici Grocka, gde se branio rečima kako nije udario bivšu devojku, već ju je samo vređao.

(FOTO) ALEKSANDRA SUNČA GUZU I DUDE PRED "ZADRUGU 2": Kontroverzna učesnica rijalitija i na plaži se PONAŠA KAO DA JE PRED KAMERAMA!

Ljuba: Znala sam da će se ovo desiti

Informer

Aleksandrina majka Ljuba Pantović, koja je pre svoje ćerke bila u vezi sa Čabarkapom, nije iznenađena onim što se dogodilo.

- Nažalost, krenulo je ono na šta sam javno upozoravala. I ovo je samo početak. Svaki komentar je suvišan - rekla je Ljuba.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija