• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

01.08.2018

17:02

(FOTO) DA LI JE OVO POSVEĆENO KIJI ILI LUNI? Sloba napisao OŠTRU PORUKU zbog koje su se svi zapitali O ČIJIM LAŽIMA PRIČA!

Rijaliti

(FOTO) DA LI JE OVO POSVEĆENO KIJI ILI LUNI? Sloba napisao OŠTRU PORUKU zbog koje su se svi zapitali O ČIJIM LAŽIMA PRIČA!

Podeli vest

Pinkova zvezda Slobodan Radanović, kojeg je javnost dobro upoznala u Zadruzi, gde je živeo devet i po meseci sa svojom suprugom Kristinom Kockar i devojkom Lunom Đogani, po izlasku iz najgledanijeg rijalitija u regionu ima znatno više nastupa.

Ipak, on nalazi vreme i za uživanje u letu i za društvene mreže, pa je tako danas na Instagram postavio veoma interesantan citat.

- Najopasnije laži su laži koje govoriš sebi - glasi njegova poruka.

Da li je ovo posvetio samom sebi, Luni ili Kiji, koje su u poslednje vreme iznele mnogo toga u javnost, nije poznato, ali je ovo sigurno ostavilo utisak na mnoge koji su videli njegov stori na pomenutoj društvenoj mreži.

(VIDEO) NEPRISTOJNA PONUDA! Slobin spot sa seksi Anom konačno ugledao svetlost dana!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija