• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/ informer.rs

02.08.2018

14:59

MILJANA NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI OD ŠOKA KADA JE ČULA ZA NAPAD NA DARKA LAZIĆA: Vi niste normalni da mi u stanju kada dojim bebu govorite ovakvu vest!

Rijaliti

MILJANA NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI OD ŠOKA KADA JE ČULA ZA NAPAD NA DARKA LAZIĆA: Vi niste normalni da mi u stanju kada dojim bebu govorite ovakvu vest!

Podeli vest

S obzirom da je Miljana Kulić navodno "proganjala" Darka Lazića, a i svi znaju kako je reagovala kada je kao gost pevač ušao u Zadrugu

Kako su svi mediji objavili vest o napadu na Darka, a društvene mreže "gore" na ovu temu, verovalo se da je i Miljana Kulić koja je vrlo aktivna majka na društvenim mrežama, saznala za ovu vest, te ju je novinarska ekipa pozvala i pitala da li se čula sa Darkom i da li joj je lakše kada zna da se ništa strašno na kraju nije desilo, ali razgovor nije bio onakav kakav se očekivao.

DARKO LAZIĆ OTKRIO DETALJE NAPADA U UMČARIMA: Evo šta se zaista desilo, KO JE PUCAO I KO JE PREBIJEN!

Naime, Milajana uopšte nije znala za incident...

- Ko ga je napao? O čemu se radi? Ništa nisam čula - rekla je Miljana, koja od stresa nije mogla da dođe sebi...

- Vi niste normalni da mi u stanju kada dojim bebu govorite ovakvu vest! Je l' ste monstrumi ili znate da dojilje treba da se poštede stresa. Nisam čula, vi ste me sada obavestili! On je dobar čovek, Bog je dobar i pomoćiće mu sada i uvek - rekla je na kraju Miljana.

MECI LETELI OKO DARKA LAZIĆA: Pevač ISPRSKAN SUZAVCEM na proslavi u Umčarima, ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija