• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

03.08.2018

14:10

CRVENI KRST NAM JE BIO SPAS, NE STIDIM SE TOGA! Lepi Mića o uslovima u kojima je živeo: Napiju se, dođu, maltretiraju kući sve redom!

Rijaliti

CRVENI KRST NAM JE BIO SPAS, NE STIDIM SE TOGA! Lepi Mića o uslovima u kojima je živeo: Napiju se, dođu, maltretiraju kući sve redom!

Podeli vest

Lepi Mića gostovao je u uživo emisiji i tom prilikom je pričao i o svom detinjstvu i odrastanju

-  Ja sam rastao vrlo zaje**no. Ja sam išao u školu gde je od nas šezdeset, trideset i osmoro imalo gnjide, vaške, svrab... Ja sam išao u školu gde je Crveni krst bio spas za sve nas. Nosili smo kecelje sa likom Če Gevare na leđima, bilo je takvo vreme. Mene toga nije stid. Ti koji su nametali staklena zvona, oni su rasli u paklu i zato se ponašaju pakleno! Mislim na njih koliko hoćeš- uzviknuo je on tokom emisije "Zadruga, narod pita", kako bi objasnio da ne misli samo na Lunu.

- Očevi su bili u kući glavne baje. Većina njih je pilo. Napiju se, dođu, maltretiraju kući sve redom. Ništa to nije sporno. To je tada bilo tako. Danas je konekcija drugačija, internet radi, sve se zna! Šta god da uradiš, imaš odgovornost... Nas su nastavnici tukli onim velikim šestarima po glavi u školi - govorio je on na zaprepašćenje mnogih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andjela

pre 5 godina

Ovo je najodvratniji igrac rialitija, vulgaran, licemer zar ga nije stid od svoje kcerke koje reci izgovara!

steva

pre 5 godina

xaxa!! i jel to bio razlog da dva puta ponavljas 5 razred osnovne skole ? mislim da nije , vec to sto si bio glup ko noga od stola .

Kaya

pre 5 godina

Mico,za sve ste u pravu!! U potpunost se slazem sa Vama. I za Zadrugare,za zivot van rijalitija,za zivot uopste kakav je bio i kakav je sad... Ako ikada dodjete do Kv,nacicu Vas i traziti autogram..Zalosno je sto se deo nacije ne slaze vasim misljenje,ali to su ona manjina o kojima i sami nemate komentare..ili,imate,a koji se poklapaju i mojim misljenjem.. Faca bio,faca,smeker i ostao..Boli istina,Mico!!! A Vi,samo napred i u zdravlju!!!

Zoran 52

pre 5 godina

Ovo je najveći seronja i lažov, žalosno je šta srbija gleda kao obrazovne emisije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija