• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

04.08.2018

14:51

PARADAJZOM NA KIJU KOCKAR! Borani revoltirani nastupom pobednice Zadruge!

Rijaliti

PARADAJZOM NA KIJU KOCKAR! Borani revoltirani nastupom pobednice Zadruge!

Podeli vest

Povodom Dana rudara, u Boru će 5. avgusta biti održan koncert Kristine Kije Kockar, pobednice rijalitija Zadruga. To je bio povod da se društvene mreže u ovom gradu usijaju i da se, putem njih, pozovu meštani da se na hepeningu okupe noseći po - kilogram paradajza

- Pozivam sve ljude zdravog razuma, roditelje i one koji to nisu da 5. avgusta u 21 čas budu kod amfiteatra i da ponesu kilogram paradajza pa da gospođici Kiji priredimo doček kakav dolikuje - navodi se u jednom od postova objavljenom na Fejsbuku, koji je komentarima i lajkovima podržao veliki broj meštana.

U Rudarsko-topioničarskom basenu “Bor”, koji 6. avgust slavi i kao svoj dan, ali i kao Dan rudara, kratko nam je rečeno da su oni samo postupili po preporuci Centra za kulturu, koji je pod ingerencijom gradske uprave. Međutim, gradonačelnik Aleksandar Milikić je to demantovao.

- Niti je gradska uprava organizovala koncert, niti je to u našoj ingerenciji - kazao je Milikić. - Grad Bor ima svoju krsnu slavu - Svetog Đorđa, kao i svoj dan, 3. oktobar.

Direktor Centra za kulturu Danijel Čorbaloković nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje da li su oni organizatori koncerta pobednice Zadruge.

- Mi bismo, da bi uopšte organizovali koncert, morali da raspišemo javnu nabavku - objasnio je Čorbaloković. - Pogledajte na portalu javnih nabavki da li je Centar za kulturu to učinio.

Na portalu javnih nabavki nismo pronašli podatak da je borski Centar za kulturu objavio javni poziv za održavanje koncerta 5. avgusta. A, pobednica Zadruge, da sve bude još čudnije, ima zakazan nastup i sutradan, baš na Dan rudara - u Majdanpeku.

Koliko će koštati nastup pobednice Zadruge - nije poznato.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saša

pre 5 godina

Pored teškog rada i života vi ovim ljudima uvaljujete lažljivu fukaru koja njače! Fuj! Sramota

Milutin

pre 5 godina

Najvažnije vesti iz Srbije Kija, Sloba, Miljana a Kosovo ode+Preševo samo vi zamajavajte narod po nalogu AV.

OLja

pre 5 godina

Niko nikog ne zamajava, zato i postoje rubrike na ovom portalu pa biras sta ces da citas, da li o politickim zbivanjima u zemlji ili o rijalitijima i sl...Niko ne moze da te natera da citas i hranis svoj um stvarima koje ne zelis.Toliko.

miki

pre 5 godina

novce ovog naroda rasipati na kijin kompjuterski modifikovan glas, gde to ima? Srbijo na sta si spala.

Prle

pre 5 godina

Malo je za ovu "nazovi pevaljku" kilo paradajza !!! Ponesite i neko zivo jaje i to da bude MUCAK !!!!

JelenaT

pre 5 godina

Zar stvarno siromašne opštine treba da daju novac rijaliti prevarantu kraj tolikih pevača... Rudarima je dovodite da peva kako neće da se vraća na staro? Tuuuuuga! Nađite makar publiku koja je gledala Zadrugu

Itan

pre 5 godina

Rudari sučista radnička klasa. Brao Borani. Samoj pardajz, da zapamti da stedovoljno jpametni i da znate št je jkvalitet. Gadjajte KUJU da se ne seti više nikada da dodje u Bor... Ona je jveštačćka tvorevina medija ji jPINK:a... Veze nema a peanjem, sveje monaža zarad preare kao i sve drugo. lažna žena, lažni moral, lažćni jbrak... lažna "svetica">.... jedino je jSloba taj koji je kroz život ipaštao, ali dosa je bilo.konačno je progledao...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija