• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

05.08.2018

11:53

(FOTO) KADA JE PATILA ZBOG SLOBE, BIO JE NJENO RAME ZA PLAKANJE: Kija se sastala sa zadrugarom koji joj je bio najveća podrška!

Rijaliti

(FOTO) KADA JE PATILA ZBOG SLOBE, BIO JE NJENO RAME ZA PLAKANJE: Kija se sastala sa zadrugarom koji joj je bio najveća podrška!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima ikada, "Zadruge", leto provodi radno. Nakon što je snimila pesmu sa grupom Ministarke - Ne vraćam se na staro, Kija skoro svakodnevno nastupa i druži se sa publikom širom regiona

Iako ima puno poslovnih obaveza Kockareva uvek pronalazi vremena za svoje prijatelje i drage osobe, a tako je bilo i ovoga puta. Kija je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa Lepim Mićom.

Kija i Lepi Mićapink.rs

Kija i Lepi Mića

Mića i Kija imali su odličan odnos tokom boravka u "Zadruzi", a svoje prijateljstvo nastavili su i van kamera rijaliti programa, koji je pomerio sve granice. 

???? @lepimica_
Објава коју дели K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) дана 4. Авг 2018. у 6:42 PDT

Podsetimo, Mića je uvek bio Kiji podrška, posebno u teškim trenucima koje je prolazila zbog supruga Slobodana Radanovića, koji ju je u "Zadruzi" prevario sa Lunom Đogani.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 5 godina

Kija zvezda i Mića lepotan?! Neka Bog bude milostiv i povrati vam izgubljeni vid i razum!!!

Mirs

pre 5 godina

Oboje su lažovčine!!!!! A Mica dno dna nje godine ovako je postao maskota Zadruge

Daniela

pre 5 godina

Mica je Car bravo Mico uvek je bio tu za Kiju Pravi covek i pravi prijatelj

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija