• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.08.2018

23:48

SLOBA PROVEO NOĆ U HOTELU U BUDVI SA DUŠICOM GRABOVIĆ?! Evo šta Radanović kaže o njihovom susretu!

Rijaliti

SLOBA PROVEO NOĆ U HOTELU U BUDVI SA DUŠICOM GRABOVIĆ?! Evo šta Radanović kaže o njihovom susretu!

Podeli vest

Tokom najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' spekulisalo se da je Pinkova zvezda Slobodan Radanović bio u tajnoj vezi sa atraktivnom pevačicom Dušicom Grabović, a ovu priču dodatno je podgrejao i njen blizak prijatelj koji je otkrio detalje njihove avanture

Pevačicin prijatelj tada je otkrio detalje njihove najdublje intime, ali i da je njihova veza trajala sve dok se Radanović nije oženio Kristinom Kijom Kockar.

S druge strane, Sloba je nakon završetka rijalitija tvrdio da je sa Dušicom isključivo u prijateljskim odnosima. Međutim, pre samo nekoliko dana došlo je do ponovnog susreta Slobe i Dušice, i to u Budvi. 

printscreen instagram

Prema navodima našeg izvora, oni su nakon nastupa popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija u jednoj budvanskoj diskoteci, gde su se i sreli prvi put nakon ''Zadruge'', proveli noć zajedno u jednom tamošnjem hotelu.

- Sloba i Dušica su se prvi put nakon ''Zadruge'' videli u Budvi, i to sasvim slučajno. Našli su se na Đanijevom nastupu. Tu su poprilično bili prisni, razgovarali su dugo i slikali se. Nakon toga su zajedno napustili diskoteku i uputili se ka jednom hotelu u Budvi gde su proveli noć. Dušica je jedva čekala trenutak da ga vidi, a kada je videla da može taj trenutak i da iskoristi njenoj sreći nije bilo kraja. Oboje su malo popili, a druženje su nastavili u hotelu - tvrdi za Pink.rs dobro obavešteni izvor. 

Informer

Kako bismo saznali da li su Dušica i Sloba zaista završili u hotelu nakon njihovog susreta u Budvi, kontaktirali smo Radanovića.

- Pa žena je bila na Đanijevom nastupu, prišla, javila se i to je to. A sutradan mi je menadžer jednog kluba prišao na mom nastupu i rekao mi da je Dušica tu i zamolio me da ona otpeva koju pesmu i to je to. Nismo bili ni u kakvom hotelu zajedno, a ona mi je rekla da ona nema ništa sa novinskim natpisima da smo mi bili u nekoj šemi - rekao je Sloba. 

(FOTO) INTERNET GORI! KIJA PRIZNALA VEZU SA VUKOM MOBOM?! Kockareva šokirala objavom - Neću da se ZALJUBIM, ali menjaju se planovi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija