• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

06.08.2018

08:37

MILJANINA MAJKA ULAZI U "ZADRUGU 2"! Nećete verovati koliki honorar dobija da se ćerki pridruži u rijalitiju!

Rijaliti

MILJANINA MAJKA ULAZI U "ZADRUGU 2"! Nećete verovati koliki honorar dobija da se ćerki pridruži u rijalitiju!

Podeli vest

Marija Kulić mogla bi da se pridruži ćerki Miljani u drugoj sezoni "Zadruge" ukoliko prihvati primamljivu ponudu od 1.500 evra nedeljno, koliko joj nude producenti televizije Pink

Majka najpoznatije rijaliti učesnice u Srbiji već je postala prepoznatljiva ljudima, pogotovu publici koja je s oduševljenjem pratila njena gostovanja i uključenja u emisije tokom devetomesečnog trajanja ovog rijaliti šou-programa. To je bio dovoljan znak čelnicima ružičaste televizije da joj ponude učešće kao regularnom takmičaru koji će se, rame uz rame s Miljanom, od septembra boriti za glavnu nagradu.

Youtube printscreen

Marija je, prema saznanjima, bila zatečena kad je čula da su iz produkcije "Zadruge" spremni da joj plate pozamašnu svotu novcu, ali to nije bilo dovoljno da ona odmah pristane i potpiše ugovor.

- Ubrzo po završetku prve sezone, koja je oborila sve rekorde gledanosti, počeli smo da pregovaramo o nastavku, jer gledaoci od nas očekuju mnogo više nego što smo im do sada dali i pokazali. Smatramo da bi porodica Kulić mogla da bude glavna okosnica sledeće sezone Zadruge i radimo na tome da ih privolimo na saradnju. Za sada pregovaramo samo s Miljaninom majkom. Nije samo novac presudan u ovom slučaju, jer je ona zadovoljna s ponuđenih 1.500 evra na nedeljnom nivou. Kako nam je rekla, već je stekla iskustvo u rijalitiju i shvatila da to nije za nju. Nadamo se da će se predomisliti u narednih mesec i po - kaže izvor, dodajući da je Miljana već potpisala ugovor i dogovorila se o svim detaljima ulaska nje i novorođenog sina Željka u rijaliti od septembra.

Oni misle da će možda i to što će beba biti u zdanju u Šimanovcima uticati na Mariju da da potvrdan odgovor kako bi svakog dana mogla da bude sa unukom.

(FOTO) INTERNET GORI! KIJA PRIZNALA VEZU SA VUKOM MOBOM?! Kockareva šokirala objavom - Neću da se ZALJUBIM, ali menjaju se planovi!

KRISTIJAN U "ZABELI" GLEDAO RIJALITI, SAD BI U NJEMU DA UČESTVUJE: Kija je gora od Stanije, Luna je aljkava, A SLOBA JE MUTAVI BALVAN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 5 godina

Pitam se da li su svi ti koji učestvuju u Zadrugama normalni? A i oni koji to gledaju? Zar ljudi nemaju pametnija posla od gledanja tuđih života?

Bogi

pre 5 godina

Ja nemogu da Vas shvatim, kome dati 1500 eura nedeljno, ja Vam tvrdim da nikada necu od tog dana da ukljucim TV Pink, cime bi to zasluzila i Miljana i njena majka da udju u vas rijaliti.Dajte nove devojke koje ce privuci paznju a ove molim Vas i nespominjite vise jer ih odlicno poznajemo i narod ih je prezreo. One su dno dna. Pozdrav.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija