• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

07.08.2018

08:31

RAZVOD KOJI JE ČEKALA CELA SRBIJA! Danas je dan odluke ZA KIJU I SLOBU!

Rijaliti

RAZVOD KOJI JE ČEKALA CELA SRBIJA! Danas je dan odluke ZA KIJU I SLOBU!

Podeli vest

Pinkova zvezda Slobodan Radanović i modna blogerka Luna Đogani odlučili su da uplove u  u emotivnu vezu tokom boravka u rijalitiju Zadruga uprkos činjenici što je pevač oženjen Kristinom Kockar. Ovaj potez je zaintrigirao čitav Balkan, pa se o Slobinoj prevari priča i nakon završetka ovog zabavnog programa

Još uvek zakoniti supružnici su se 13. jula sastali sa svojim advokatom Vićentijem Darijevićem i u strogoj anonimnosti potpisali sporazumni predlog za razvod. Da podsetimo, Kockareva je to uradila odmah po izlasku iz rijalitija Zadruga, dok se na Radanovićev potpis čekalo nešto duže.

Isti dokument je predat u dalju proceduru u sudsku ustanovu, a sutra je konačni dan odluke kada će se održati prvo ročište. 

- Čuo sam se i sa Kijom i sa Slobom. Oni će se sastati sutra Zrenjaninu kako bi se razveli. Deluju mi pomalo zbunjeno, kao da se premišljaju. Njih dvoje jesu potpisali sporazumni predlog za razvod braka, ali sutra će odlučiti da li su sigurni da žele da prekinu ono što su gradili prethodnih pet godina. Ja bih voleo da oboje dobro razmisle i donesu konačnu odluku. Sa njima neće biti advokat, Vićentije, koji je trenutno van zemlje, ali im on u ovom trenutku nije ni potreban jer je razvod pokrenut sporazumno i nisu podnosili tužbe - tvrdi za portal Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Kako bi smo čuli i drugu stranu priče i saznali da li je Sloba promenio mišljenje i da li će doći do njihovog pomirenja kontaktirali smo i Radanovića, a on je za portal Pink.rs izjavio sledeće:  

- Da, sutra nam je prvo ročište. Ne znam šta me čeka, nisam uopšte razmišljao o tome. Da li ćemo se pomiriti, ne znam, biće kako bude. Želimo da se sastanemo bez novinara i medijske pompe, tako je najbolje - kaže Radanović za Pink.rs.

SVE SU NAS PREVARILI? Andrija platio Kiji da mu glumi devojku?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nale

pre 5 godina

Nije Srbija cekala njihov razvod vec njihovo pomirenje!

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija