• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

09.08.2018

23:00

SANJA I MATORA SE VENČAVAJU U AMSTERDAMU: Iako su odlučile da se zakunu na večnu ljubav, NJIHOVE PORODICE NE ZNAJU NIŠTA O TOME?!

Rijaliti

SANJA I MATORA SE VENČAVAJU U AMSTERDAMU: Iako su odlučile da se zakunu na večnu ljubav, NJIHOVE PORODICE NE ZNAJU NIŠTA O TOME?!

Podeli vest

Rijaliti zvezde ubrzano prikupljaju papire koji su im potrebni kako bi se u septembru zaklele na večnu ljubav u Holandiji, koja priznaje istopolne brakove

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora venčaće se u Amsterdamu, ekskluzivno saznaje Hit! Učesnice "Zadruge" biće prvi poznati srpski lezbijski par koji će svoju vezu ozvaničiti brakom.

Sanja i Matora trenutno prikupljaju papire koji su im potrebni kako bi se u septembru zakleli na večnu ljubav u Holandiji, koja priznaje istopolne brakove.
- Njih dve su shvatile da žele zajedno da provedu život. Hoće da se venčaju i konačno ohrabre i druge gej parove da se više ne skrivaju. Odabrale su Amsterdam, jer je kod njih zakon najliberalniji po pitanju homoseksualaca - kaže izvor blizak rijaliti zvezdama.

Informer

Inicijator ove ideje bila je, verovali ili ne, Sanja, koja je odlepila za Matorom.
- Sanja je prvobitno htela da iznenadi Jovanu putovanjem u Amsterdam. Ona je odlučila da svoju devojku vodi u grad u kom je uobičajeno da se ljudi istog pola zabavljaju, šetaju gradom, ljube i drže za ruke, a da ih niko zbog toga ne vređa i ne napada, kao što je slučaj u našoj zemlji. Htela je da njih dve uživaju nekoliko dana, bez straha da će ih iko napasti, kao što je u Beogradu jedna prolaznica nedavno nasrnula na njih - dodaje izvor.

Iznenađenje joj je, međutim, propalo, jer je Matora čula šta joj Sanja sprema, pa su intenzivno počele da pričaju o tom putovanju. Kako naš sagovornik otkriva, u jednom momentu je Sanja rekla kako bi volela da svoju ljubav ozvaniče brakom, na šta je Matora ostala zatečena.
- Jovana nije ni sanjala da bi njena devojka ikada ovako nešto predložila. Bila je šokirana. Naravno, bilo joj je drago što Stankovićeva razmišlja u tom pravcu, jer je mislila da će pre ona to izgovoriti nego njena devojka. Matora je iste sekunde počela da se raspituje šta im je potrebno da bi se zakleli na večnu ljubav u Amsterdamu - zaključuje izvor.

Kako saznajemo, njih dve su se u organizaciji svadbe podelile - Jovana juri papire potrebne da bi se venčale, a Sanja će biti zadužena za stajling.

(VIDEO) MATORA ŽELI BEBU, A SANJA KUĆNOG LJUBIMCA! Nikako da se dogovore oko planova za budućnost!

Roditelji ništa ne znaju

Sanja i Matora svojim porodicama još ništa nisu rekle o planu da se venčaju jer strahuju od njihove reakcije.
- Sanja i Matora su jedva smogle snage da kažu porodicama da su u vezi, pogotovo Sanja koja je do rijalitija imala samo muškarce. Njih dve nisu sigurne kakve će biti reakcije njihovih najmilijih. Plaše se da im se familije ne posvađaju - kaže naš sagovornik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BBRS

pre 5 godina

Srbijo dotakli smo DNO. Od splavarki, alkoholicarki, starleta napunismo štampu, od pametne dece ni traga ni glasa, napistilo Srbiju, jer nemaju prostor od ovih što nemaju ni srama ni blama, i zagadiše decu. SRAMOTA i za štampu što da je toliki prostor nemoralu, bludu sodomi i gomori, BOG vidi sve, pa posle se pitamo šta smo Bogu zgrešili, evo jedan od primera. Zdravo.

Boki

pre 5 godina

E pa ako njihove porodice ne znaju nista o tome, sada su saznale zahvaljujuci vama. Kvarite im sreću.

Darq

pre 5 godina

Sta sam ja ovo procitao?? Kuda plovi ovaj brod?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija