• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.08.2018

14:02

(FOTO) PA NJU NI MIKI SADA NE BI PREPOZNAO! Nadežda ponovo IŠLA POD NOŽ! Pogledajte kao sada IZGLEDA!

Rijaliti

(FOTO) PA NJU NI MIKI SADA NE BI PREPOZNAO! Nadežda ponovo IŠLA POD NOŽ! Pogledajte kao sada IZGLEDA!

Podeli vest

Pevačica Nadežda Biljić po izlasku iz Zadruge, posvetila se svojoj karijeri, s obzirom na to da je su ona i Miki Đuričić raskinuli veridbu

Nadežda je veoma aktivna i na društvenim mrežama, te svakodnevno objavljuje fotografije. 

Svojom novom objasvom iznenadila je sve, a mnogi sumnjaju da je Nadežda uradila nove estetske korekcije na sebi.

Pevačica je nedavno javno priznala da je stavila silikone u grudi, ali sada su primetne i pojedine korekcije na njenom licu. 

Instagram

(VIDEO) KIJA SE OVOGA NAJVIŠE PLAŠILA! Najveći STRAH se ostvario! Nećete verovati KO SE POJAVIO NA NJENOM NASTUPU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Simke

pre 5 godina

Nadežda mnogo si ljepša prirodnija, u tome je i suština ljepote , ove danas izoperisane ne liče ni našta, svaka je žena lijepa na svoj način, ne postoji ružna žena, ja nisam pratio zadrugu , samo tebe i Mikija, i bili ste mi baš kul, ali ti si bila od svih žena tamo najljepša. Tako nemoj da imaš taj kompleks.Okej si lik, a koliko sam pratio uz tebe ide lik kakav je Miki,ne poznajem ga , ali ono što sam gledao, ako je iskreno, savjetovao te je kao čovjeka, da budeš dama, žena, da držiš do sebe, da te niko ne vrijedja, da te poštuju i ti druge da poštuješ, ne znam što ste raskinuli, ako nemate nekakav interni dogovor koji javnost ne zna,ali skupa ste mi baš dobri. Takav čovjek treba ti, koji će da stane iza tebe u svakoj situaciji. Pozdrav iz Banjaluke, za tebe i Mikija.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija