• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

10.08.2018

14:29

(VIDEO) MILAN RASKRINKAO SLOBU: Da nije bilo mene, on bi do kraja VARAO CELU NACIJU!

Rijaliti

(VIDEO) MILAN RASKRINKAO SLOBU: Da nije bilo mene, on bi do kraja VARAO CELU NACIJU!

Podeli vest

U jučerašnjem izdanju emisije Narod pita gost emisije bio je novinar Milan Milošević, koji se tokom svog učešća u rijaliti programu Zadruga borio za pravdu i istinu

Milan je tokom svog učešća javno podržavao sada već pobednicu najvećeg rijaliti projekta ikada na našim prostorima, Kristinu Kiju Kockar, koja je tokom svog učešća u Zadruzi dobila podršku iz cele zemlje, a i regiona.   

Tokom emisije, javila se gledateljka koja je za novinara imala jedno jednostavno pitanje.  Gospođa je Milana upitala zbog čega je javno obmanjivao narod da glasa za Kristinu, kada je trebalo da gleda svoja a ne tuđa posla i samim tim bi, prema njenom mišljenju, odneo prvo mesto u Zadruzi

  - Narod je izabrao nju, ja nikad nisam pozvao narod da glasa. Ja vas razumem da ste osujećeni, da ste verovatno blizak prijatelj ili fan porodice Đogani. Svako ko je gledao zna da ja nemam ništa protiv Lune. Ja razumem da je neko nečiji fan, ja to poštujem, i ja sam bio nečiji izbor. Najveći krivac za celu ovu situaciju je Slobodan Radanović, i da nije bilo mene on bi do kraja varao celu naciju. Sloba je izgledao kao da ne bi ni mrava zgazio, a zgazio je najveće žensko dostojanstvo. Mnogi učesnici rijalitija su promenili mišljenje o Luninoj i Slobinoj vezi nakon Kristininog ulaska, a ja o Luni nijednog momenta nisam promenio mišljenje. Ona je mlada osoba puna života - izjavio je on.  

Milan je takođe naveo da je tokom rijalitija podržavao prave vrednosti u koje i sam veruje, a ne osobe. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbijanka

pre 5 godina

Шта је Милан раскринкао? Он толико форсира ту Кију да је мучно слушати га! Та Кија је уображена и умишљена и мисли да је нека величина! Она је хтела развод јер мисли да заслужује бољег мужа! Она Слобу понижава и омаловажава колико год може! Он њу воли, а она њега не, него га држи на узди, хвата га на емоције, да би га користила колико и кад јој треба! Мало је таквих искрених који би јој се нашли! Она је мени обична нула у свему, а ви је јошувек величате приписујући јој лажни сјај! Она је неискрена, неморална и манипулатор! Да је Слоба паметан побегао би и неби јој се окренуо да га не одвуче на дно!

Andjela

pre 5 godina

Kako se ovaj ljigavac ne stidi! Ljiga prvog reda!

mate

pre 5 godina

Ne balavi Milane, suviše veliki značaj pridaješ sebi.....

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija