• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs / informer.rs

11.08.2018

14:25

IVAN MARINKOVIĆ TRAŽI POMOĆ: Kulići mi pišu sa raznih brojeva, ovo je tortura, NE ZNAM ŠTA DA RADIM!

Rijaliti

IVAN MARINKOVIĆ TRAŽI POMOĆ: Kulići mi pišu sa raznih brojeva, ovo je tortura, NE ZNAM ŠTA DA RADIM!

Podeli vest

Ivan Marinković i Miljana Kulić postali su roditelji sina Željka krajem jula, i od tada počinje pravi pakao!

Naime, kada se Miljana porodila Ivan je išao u Niš kako bi video sina, moglo se reći da su izgladili odnose ali nažalost, vrlo brzo su počeli da se prepucavaju.

Proslavu rođenja deteta koju je Miljana sa porodicom pripremala u Nišu, Ivan je propustio ali ni to nije sve!

Oni ne prestaju da šokiraju, pa sada Ivan traži pomoć na društvenim mrežama i otkriva neke ni malo prijatne detalje.

 - Ljudi ja ne znam šta da radim... Porodica Kulić sa raznih brojeva piše... Predstavljaju se kao novinari i opsedaju me... Ovo je tortura... Ja ovo nisam video u životu... Ne znam šta da radim - napisao je Ivan a kasnije dodao i da ovo nije mogao ni u najgorem snu da očekuje.

Njegovi pratioci su se zabrinuli za njega pa su počeli da ga savetuju da promeni broj, da ih prijavi za uznemiravanje...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija