• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

11.08.2018

15:43

IVAN MARINKOVIĆ SE PLAŠI ZA ĆERKIN ŽIVOT POSLE UBISTVA GOCINOG KUMA: S kim se moje dete druži? DOĐE MI DA UDARIM GLAVOM O ZID!

Rijaliti

IVAN MARINKOVIĆ SE PLAŠI ZA ĆERKIN ŽIVOT POSLE UBISTVA GOCINOG KUMA: S kim se moje dete druži? DOĐE MI DA UDARIM GLAVOM O ZID!

Podeli vest

Ivan Marinković strahuje za život ćerke Lene, koju je, kako tvrdi, njegova bivša žena Goca Tržan često vodila u Đurđevo kod ubijenog kuma!

Mario Trtić je upucan u utorak navodno zbog dugova svog oca, a Marinković tvrdi da otad nema mira, jer brine za bezbednost svoje naslednice.

Zabrinut
Lena provodi više od pola letnjeg raspusta u Đurđevu. Pitam se s kim se to moje dete družiIvan Marinković

- Mnogo se plašim za Lenin život, ne mogu da se smirim. Dođe mi da udaram glavom o zid! Pitam se s kim se to moje dete druži, pošto je često u Đurđevu, gde se desilo ubistvo. Lena provodi više od pola letnjeg raspusta tamo. Šta bi se desilo da je pošla s Gocinim mužem Rašom da se vidi s Marijom i da su ga tada upucali?! - pita se Marinković.

Dodaje da su mnogima usta puna toga kako je on alkoholičar, lopov, dužan zelenašima, a da je sada isplivala prava istina o tome u kakvom okruženju Lena raste:

- Ko je zapravo bio Gocin kum? Ima 28 godina, a ubijen je. Zbog čega? Gde ima dima, ima i vatre. U mom okruženju niko nije upucan ili ubijen. Imam tri kuma i svi su čestiti momci. Jedan me je venčao s Gocom, drugi krstio Lenu, a trećem sam ja krstio dete.

GADIŠ MI SE! DETE VIŠE NEĆEŠ VIDETI! Ivan doveo Miljanu i bebu svojoj kući, a kad je videla GDE ŽIVI totalno je POBESNELA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija