• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

12.08.2018

08:22

(FOTO) MIKI ĐURIČIĆ NAPOKON POKAZAO NOVU DEVOJKU!  Fanovi u čudu!

Rijaliti

(FOTO) MIKI ĐURIČIĆ NAPOKON POKAZAO NOVU DEVOJKU! Fanovi u čudu!

Podeli vest

Nadežda Biljić i Miki Đuričić započeli su svoju ljubavnu vezu u rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruzi", ali su nakon izlaska iz Bele kuće odlučili da svako krene svojim putem

I dok mlada Pinkova zvezda uživa u vezi sa pevačem čiji identitet nije poznat javnosti, Miki je našao novu devojku.

Kako je portal Pink.rs pisao, Đuričić se pomirio sa svojom bivšom, te su čak i započeli zajednički život.

Najpoznatiji pčelar iz Kupinova nije želeo da oda mnogo detalja o izabranici svog srca, međutim, ubrzo se predomislio, te je fotografiju sa svojom lepšom polovinom objavio na Instagramu.

printscreen instagram

Iako se devojci ne vidi lice, već samo kosa, taj detalj je bio dovoljan da mnogi njegovi pratioci pomisle da je u Mikijevom zagrljaju upravo Nadežda.

Printscreen TV Pink

On je ovo demantovao i naveo da njegova nova ljubav nema veze sa Biljićevom, iako, istini za volju, imaju istu boju kose i sličnu frizuru.

MILJANA IMA DEČKA! Nišlijka smuvala doktora dok je bila u porodilištu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Srbija je zemlja sa najviše VIP lićnosti glumci pravi pevači više neomogu da dođu do izraža žaja da čujemo išta o njima od Miljane (luda če Marinkovića lopova Lune nemoralne devoj ke Kije samozvane pevačice koja drži konce rte) Srbijo jadna si na niske smo palu grane .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija