• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

12.08.2018

12:49

(VIDEO) MATORA PORUČILA ANABELI: TO MOŽEŠ SEBI DA NABIJEŠ U D*PE! Svađa sa majkom Lune Đogani se nastavlja?!

Rijaliti

(VIDEO) MATORA PORUČILA ANABELI: TO MOŽEŠ SEBI DA NABIJEŠ U D*PE! Svađa sa majkom Lune Đogani se nastavlja?!

Podeli vest

Gledateljka koja se uključila uživo u emisiju "Zadruga, narod pita" u kojoj su gostovale Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, pitala je Matoru da li se kaje zbog svađe sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani, u finalnoj noći "Zadruge"

Jovana je rekla kako je tokom svađe sa Anabelom birala reči, s obzirom na to da je bila svesna da je uživo u programu, pa je pazila na svoj rečnik.

pink.rs

- Ja sam još povukla ručnu tada. Cela ta atmosfera, mi izašli, napetost, finale i jako mi je krivo. Nisam mogla da ostanem imuna. Pogotovu još tu je Sanja. Posle toga ti pogledi, taj srednji prst. Ja sam takva. Jednostavno to ne volim. Slažem se da mi nije to potrebno bilo. Ne razumem što bi ona pravdala Lunu, da nije imala nešto sa mnom, a jeste. Ćuti, bio poljubac i to je to. Nego ti pretiš meni, kao: "Objasiću ti", pa nek ti objasni ćerka - rekla je Matora.

pink.rs

Voditelj Darko Tanasijević pitao je zatim Jovanu Tomić Matoru kako komentariše što joj je Anabela Atijas tada pokazala srednji prst pred kamerama, a Matora je nakon ovog svog odgovora dobila veliki apaluz.

pink.rs

- Strašno! To može sebi da nabije u d*pe! - izjavila je Matora.

pink.rs

- Žena ima decu, treba da bude primer svojoj deci! - dodala je Sanja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

(VIDEO) SANJA SE VIDELA SA BIVŠIM DEČKOM: Zvala ga čim je izašla iz Zadruge, a evo šta je Matora rekla!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zora

pre 5 godina

Matorac, lupetas kao maksim po diviziji. Patuljku po svemu. Nemas harizmu, nemas toplinu i simpu da bi te covek gotivio. Hajde lepo u cose a Anabeli si ispod kolena.

Cecili

pre 5 godina

Matora i Sanja su isfrustrirane i moralne nakaze(nemam ništa protiv gej populacije jer su to veći ljudi od njih). Sanja tvrdi da je prirodna a sad je dokazano koliko ima silikona i gde, a Matora tablica i patuljak koji misli da je laf. Tako napadati sve sem Kije, a vidi se sve, nije fer i korektno ako si toliko živeo sa nekim. Ni Milan nije ništa bolji ispade princ(eza) na belom konju. Ološ.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija