• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

13.08.2018

08:04

(FOTO) LUNA POZIRALA SKORO GOLA! Guza u prvom planu!

Rijaliti

(FOTO) LUNA POZIRALA SKORO GOLA! Guza u prvom planu!

Podeli vest

Luna Đogani se od naporne rijaliti sezone odmarala najpre u Grčkoj, a potom je otišla na još jedno putovanje - u Dubai, iz kojeg se takođe redovno javljala svojim fanovima putem objava na društvenim mrežama

Sudeći po fotografijama, Luna ne želi da se vrati kući, odnosno u realnost koja je zadesila sa bivšim supružnicima Kristinom Kijom Kockar i Slobom Radanovićem.

printscreen instagram

I zbog toga, koristi svaki trenutak da pozira i objavi fotografije koje će zaintrigirati maštu mnogima, a pogotovo pripadnicima muškog pola, a ovoga puta je otišla korak dalje.

printscreen instagram

Naime, ona je okačila Instagram stori na kome pozira u izazovnom kupaćem kostimu roze boje koja ističe njene obline, u veoma provokativnoj pozi.  

printscreen instagram

A onda je odlučila da podeli još jedan video snimak ležaljke, na kom je istakla svoju pozadinu.

printscreen instagram





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavka

pre 5 godina

Luna uzivaj lepa si I bolji covek od jadne Kristine ili kije!

Ja

pre 5 godina

Vi niste normalni. Kakva guza, ova je bas riba sa guzom. Krmeljivo, aljkavo i prljavo stvorenje sa takvom guzom da se pada u nesvst. A i mama (Razija) joj je guza svetska a i cuvena je pevacica a ova guza sto obara sa nogu je "modna blogerka". Kakva sve lupetanja od vas novinara!

MIMA

pre 5 godina

Upravo si se ti nalupetao,devojka je vrh nema dalje,a vi imate kompleks zvani Luna.Kad ne znate vise kako da je uvredite povlacite staro aljkava,neuredna mada je Milan neku vece rekao da su to izmisljotine da da je Luna bila medju prvima u odrzavanju higijene..I kako mozete biti tako jadni i stalno prozivati njenu majku,i vi nepismeni ocenjivati kakva je na pevacica.Bavite se svojim zivotima da se nebi drugi bavili vama.

Ja

pre 5 godina

Ne s.ri. Ti znas sta je vrh blogrrka i pevacica. Sigurno si jako uspela u zivotu i zato zivis zivot svojih junaka sa zadruge.......

Dane

pre 5 godina

Mala beogrjanko, izgledaš kao milion dolara. Mogu samo da ti zavide... lepota, pravi manekenski tip.. malda, sveža.... za poželeti...

Nina

pre 5 godina

Luna izgleda svetski. Lepotica! Uživaj Luna i dalhe od džibera iz Zrenjanina.

Jevremovic Milan

pre 5 godina

Cudime dajoj je karakter to dozvolio .A staste ocekivali drugo.

Mira

pre 5 godina

Da li je ona jedina da takvim fotkama. STA ste se okomili na nju koja see posle svega odmara a Kijetina luduje I pokazuje sve isto , usto se prodaje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija