• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

13.08.2018

10:02

(FOTO) LUNA U ZAGRLJAJU NOVOG MUŠKARCA! Sloba pada u zaborav?

Rijaliti

(FOTO) LUNA U ZAGRLJAJU NOVOG MUŠKARCA! Sloba pada u zaborav?

Podeli vest

Nakon raskida romanse sa tada oženjenim SLobodanom Radanovićem, bivša zadrugarka Luna Đogani zaputila se na odmor, međutim, tu se fotografisala dok se grli sa drugim muškarcem

Ako je suditi po fotografijama od prethodnih dana, mlada blogerka se odlično provodila bez Radanovića, a fanovi su se odmah zapitali ko je dečko sa kojim ona uživa.

Luna je svojevremeno tvrfila da je on samo prijatelj, međutim, s obzirom na to da putuju zajedno i objavljuju fotografije, mnogi su otkrili da nisu sigurni u njene reči.

Dubai, see u soon. ❤

A post shared by @ mare_dj on Aug 12, 2018 at 12:02pm PDT


Sushi time with a beautiful view.????

A post shared by @ mare_dj on Aug 10, 2018 at 12:16pm PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

Pokusava Luna da napravi Slobu ljubomornim a njemu puca kajs za njom.Propade projekat Anabeli da uda ćerku a ko ce nju u BGD da ozeni kad svi znaju da na keca skida gaće,bilo kome.Mala je lakog morala !!!

Seli

pre 5 godina

Kako te zlatko nije sramota, imas li dete, mozda ga nikad neces ni imati zbog toga sto si takva. Luna je mlada, zgidna, simpsticna, a Kija kao krpelj I svalerala se skim je stigla, imala je vise svalera nego Luna sto ima godina. Hahaha, zna to pola Srbije

Zena

pre 5 godina

Devojka je kacila najnormalnije slike sa odmora. Ne vidim da se nesto razlikuju ili da su vulgarnije od slika drugih devojaka u Srbiji. Ali posto je lepota u oku posmatraca, tako i oni sto mrze uvek nadju neku zamerku pa ma sta Luna rekla ili uradila.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija