• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

14.08.2018

17:31

(FOTO) LUNA POSLALA POTRESNU PORUKU ČOVEKU SVOG ŽIVOTA! Blogerka se rastužila, pa onda napisala OVO!

Rijaliti

(FOTO) LUNA POSLALA POTRESNU PORUKU ČOVEKU SVOG ŽIVOTA! Blogerka se rastužila, pa onda napisala OVO!

Podeli vest

Modna blogerka Luna Đogani je svojim boravkom u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" privukla veliku pažnju javnosti kada je uplovila u ljubavnu romansu sa tada oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem

Zbog ovoga je naišla na osude mnogih, sa kojima je jedva uspela da se izbori i neretko je imala psihičke padove. Po završetku ovog rijaliti programa Đoganijeva vodi sasvim drugačiji život i uživa u svakom datom trenutku. 

Luna, mlada učesnica "Zadruge" je željna prave, istinske ljubav, ali takvu do sada nije našla, pa je svojom objavom na Instagram storiju očigledno sve fanove raznežila. 

- Nisam ja za ovo izveštačeno vreme. Meni su za sreću potrebne sitnice, oči koje me gledaju zaljubljeno, zagrljaj u kojem poželim provesti večnost. Da mi zadrhti srce u nečijoj blizini, da me stomak zaboli od smeha. Meni su za sreću potrebne sitnice, skupe sitnice koje se ne mogu kupiti novcem - napisala je Luna na fotografiji u okviru svog Instagram storija. 

Instagram

Čini se da ona nakon veze sa Slobom nije uspela ponovo da se zaljubi i nađe pravog muškarca koji će joj udovoljavati, biti podrška i skidati zvezde sa neba.

(FOTO) KIJA PONIZILA KIM KARDAŠIJAN: Ne zna ona da peva, MOŽDA MI BUDE U SPOTU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija