• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

15.08.2018

18:34

ŽELJKO MITROVIĆ POMERA STANDARDE NA SVETSKOM TRŽIŠTU: Vlasnik TV Pink u Zadrugu 2 ulaže 18.000.000 evra, EVO ŠTA VAS OČEKUJE U NOVOM SPEKTAKLU!

Rijaliti

ŽELJKO MITROVIĆ POMERA STANDARDE NA SVETSKOM TRŽIŠTU: Vlasnik TV Pink u Zadrugu 2 ulaže 18.000.000 evra, EVO ŠTA VAS OČEKUJE U NOVOM SPEKTAKLU!

Podeli vest

Željko je sagradio šest puta veći grad od onog u kom su takmičari živeli tokom prve sezone. Kupio jahte, skutere, čamce, besne automobile

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović uložio je neverovatnih 18 miliona evra u "Zadrugu 2"! On je odlučio da velelepni grad, u kom su živeli takmičari tokom prve sezone, proširi za čak šest puta, pa će tako zadrugari živeti na 50.000 kvadratnih metara.

- Za potrebe "Zadruge 2" sagrađena je čitava jedna kneževina! Napravljeno je više od 100 objekata. U jednom će biti pozorište, u drugom virtuelna soba koja će privući posebnu pažnju takmičara. Zatim, Željko im je napravio i svetilište gde će moći da se mole, ispovedaju, plaču... Jedna od zgrada je izgrađena sa idejom da se u njoj odvijaju igre. Tu će se zabavljati video-igricama, mozgalicama, stonim fudbalom, košarkom... Ma svim i svačim - kaže naš sagovornik blizak produkciji televizije Pink.

pink.rs

Pravi i zoološki vrt
Mitrović će biti prvi čovek na Balkanu koji će za potrebe rijalitija napraviti i privatan zoološki vrt. On je nabavio brojne životinje koje će takođe živeti u kneževini koju je sagradio.

On dodaje da je najfascinantniji zaliv koji je Mitrović napravio samo za potrebe rijalitija:
- Dopremio je hektolitre i hektolitre morske vode kako bi popunio zaliv koji se prostire na 10.000 kvadratnih metara... Kupio je čak 40 plovnih objekata, jahte, skutere, čamce, kojima će takmičari imati priliku da se voze i izvršavaju različite zadatke. Upravo se završava i izgradnja podzemne pećine. Vi ne možete sve to ni da zamislite, taj luksuz, tu lepotu... Ceo jedan novi grad ili kako Željko voli da kaže, kneževina, izgrađena je u Šimanovcima. Ma on je nabavio čak i četiri "cepelina", kojima će se zadrugari voziti. To baš nikada nije viđeno u nekom rijalitiju. Dopremiće im i luksuzna kola i sve druge stvari koje su im neophodne za potpuni luksuz - prenosi izvor Informera.

(FOTO) OPAAA PA ON VOLI I MUŠKARCE?! Đekson u šemi sa momkom iz Hrvatske?! Isplivala prepiska koja je UZBURKALA DRUŠTVENE MREŽE!

pink.rs

Mitrovićev glavni cilj, pored ponovnog uspeha u Srbiji, jeste pokoravanje svetskog tržišta.
- Siguran je da će na svetskom nivou pomeriti sve trendove i pravce poslovanja svetskih televizija. Ovo zaista nije viđeno nigde u svetu i sigurno će licencu za "Zadrugu 2" želeti da kupe u najmoćnijim i najbogatijim zemljama u svetu - zaključuje izvor sa Pinka.

pink.rs

Neviđen spektakl

6 puta je "Zadruga 2" veća od "Zadruge 1"
100 novih objekata je napravljeno
10.000 m2 ima morski zaliv
45 takmičara će živeti u Mitrovićevoj kneževini
40 plovila je kupljeno za potrebe rijalitija




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija