• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

15.08.2018

22:34

MILJANIN SIN ZARAĐUJE 1.000 EVRA NEDELJNO! Još nema ni mesec dana a već je najplaćenija beba u Srbiji!

Rijaliti

MILJANIN SIN ZARAĐUJE 1.000 EVRA NEDELJNO! Još nema ni mesec dana a već je najplaćenija beba u Srbiji!

Podeli vest

Miljana Kulić u utorak je potpisala ugovor s televizijom Pink o učešću svog novorođenčeta Željka Kulića u Zadruzi po kojem će on zarađivati 1.000 evra nedeljno

Odluka o ulasku kontroverzne Nišlijke u drugu sezonu najgledanijeg šou-programa na ovim prostorima doneta je još mesec dana pre finala Zadruge 1. Tada se nije znalo pod kojim uslovima će Miljana ući u rijaliti, jer je bila u osmom mesecu trudnoće i nije bilo šanse da sina ostavi kod roditelja i da ga ne viđa po nekoliko dana. Sredinom jula saopštila je producentima šoua svoje zahteve za učešće, a njihov odgovor glasio je "ispunićemo sve što tražiš".

To je, prema Kulićkinoj želji, podrazumevalo da njen sin mora da boravi u zasebnim prostorijama, specijalno namenjenim za bebe, da ima sve što mu je potrebno u svakom trenutku, kao i zaradu. Ispostavilo se da je taj honorar i više nego pristojan, pa će maleni Željko Kulić uskoro postati najplaćenije dete u Srbiji.

- Miljana nije tražila konkretnu sumu, samo je rekla da smatra kako bi sada trebalo da dobija više novca jer ulazi s detetom u rijaliti. Na to smo mi, bez previše razmišljanja, rekli da će Željko nedeljno dobijati 1.000 evra i ona je pristala. Dogovorili smo se o svim detaljima o njihovom ulasku - kaže sagovornik sa ružičaste televizije.

Informer

Ukupno će porodica Kulić (Miljana, njena majka Marija i sin Željko) nedeljno zarađivati 4.000 evra. Ako ostanu do samog kraja, a planirano je da druga sezona takođe traje devet meseci, u Niš će se vratiti sa impozantnom sumom novca.

- Potpisali su ugovore kao regularni takmičari, što znači da imaju mogućnost da ostanu do finala. Miljanin i Marijin honorar biće po 1.500 evra. Kada bi njih troje ostali do juna sledeće godine u 'Zadruzi', onda bi zaradili oko 150.000 evra. Na ovaj iznos treba dodati i specijalne nagrade, ako ih budu dobili, koje su namenjene za takmičare koji se najbolje pokažu u rijalitiju - rekao je izvor.

Miljana i Marija nisu odgovarale na naše pozive novinara.

(VIDEO) MILJANA KULIĆ IZVADILA SILIKONE! Napustila kliniku, NE MOŽE DA PRIČA OD BOLOVA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prle

pre 5 godina

E TO MOZE SAMO U SRBIJI !!! Sta radi PORESKA UPRAVA ????? Placa li mali Zeljko Kulic, POREZ Republici Srbiji, koja mu je NA ZALOST omogucila da zaradjuje !!!!!!!!!!??????????????????????????????

Zlata

pre 5 godina

Hajde ,nemojte da budete ljubomorni...Miljana je borac...i treba da bude dobro placena ,jer je narod voli..a dete...gde majka ,tu i ono..Svaka čast porodici Kulić,koliko su složni...Miljana,kao mlada devojka,ima veliku odgovornost na svojim plećima,jer izdržava celu porodicu.Malo je takve dece u Srbiji !!!

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija